Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 nowe miecze

szybki19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam udostępnić 2 nowe miecze_by_szybki19

w pacze sie znajduje model tekstury i ikona broni

SS:

post-93805-0-18512800-1356699254_thumb.jpg

post-93805-0-13895800-1356699272_thumb.jpg

DL:

Query:

Icon

<File archivedPath="icon/item/1993.tga" type="1"><![CDATA[extracted\icon2\icon\item\1993.tga]]></File>
<File archivedPath="icon/item/1994.tga" type="1"><![CDATA[extracted\icon2\icon\item\1994.tga]]></File>

Item

<File archivedPath="d:/ymir work/item/weapon/1993.gr2" type="0"><![CDATA[extracted\item\ymir work\item\weapon\1993.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/item/weapon/miecz_by_szybki19.tga" type="0"><![CDATA[extracted\item\ymir work\item\weapon\miecz_by_szybki19.tga]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/item/weapon/1994.gr2" type="0"><![CDATA[extracted\item\ymir work\item\weapon\1994.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/item/weapon/miecz2_by_szybki19.tga" type="0"><![CDATA[extracted\item\ymir work\item\weapon\miecz2_by_szybki19.tga]]></File>

Skan:

post-93805-0-68365800-1358604249.png
Opublikowano

Dala mnie słabe ale masz + za chęci są za bardzo wywalone w kosmos a to nie pasuje do świata metin2 którego fabuła toczy się w średniowieczu

Opublikowano

Chłopie, Do kosmosu blisko Ci zostało :D Podskocz Dwa razy :D

Bronie Jednym słowem "Zajebiste" A zajebiście się przydadzą na truciaka v2 itp :)

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

Dala mnie słabe ale masz + za chęci są za bardzo wywalone w kosmos a to nie pasuje do świata metin2 którego fabuła toczy się w średniowieczu

Średniowieczu? Średniowiecze to raczej okres wyróżniany bardziej w Europie, wątpie żeby w kulturach wschodnich używano dosłownie tego pojecia a jak wszyscy wiedzą z nagłówka strony M2.pl "MMO z Dalekiego Wschodu" :)

Co do broni: pierwsza fajna, druga jakaś taka za duża.. poprostu nie podoba mi się :D

Opublikowano

Zbrojek nie dawaj :P Wtedy każdy będzie mieć wszystkie Zbroje -.- Ja też nie chce i nie dawaj. Za dużo ich będzie.

Im więcej tym lepiej, każdy wtedy może zrobić system ulepszeń, w którym bronie/zbroje będą wyglądać, tak jakby było coś więcej doklepane do poprzedniej. ;D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć jak zastąpić ( W Kliencie) ten miecz np. za trutę? :)).

Próbuje ale coś nie idzie ;>

Untitled-_sharhqs.png

Time-TS3.PL [iNSOMNIA] Serwer już wystartował!

Zapraszam!

Opublikowano
ala mnie słabe ale masz + za chęci są za bardzo wywalone w kosmos a to nie pasuje do świata metin2 którego fabuła toczy się w średniowieczu

Nie wiedziałem, ze metin2 to gra umieszczona w srenidowieczu <lol> ... Myślałem, że to tylko fantastyka ;)

BTW.

Fajne miecze, mam nadzieje, że dodasz ich z czasem więcej ;D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szybki19

Napisz do mnie na P.W , bo mam do ciebie ważne sprawę a ty nie możesz otrzymywać wiadomośći

Pozdrawiam

Wachlarze bardzo fajnie i je wykorzystam :)

5_SurvingIgnite.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

WTF !?

Zajebiste bronie dziwne że ich wcześniej nie widziałem już dodaje na serwer.

sygnamz.png

Serdecznie zapraszam na serwer Reinor, czeka was tutaj wiele zabawy.

Opublikowano

Według mnie za bardzo przekombinowane. Nie pasuje do Metina. Troszke mniej dodatków i byloby ok ;]

Ludzie prawdziwi to Ci, którzy się potrafią dziwić.

sygna3w.jpg

Gemezer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...