Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GiftCode , Kupić czy nie?

VitiX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakoż że interesuję się kupnem premium , poszukałem trochę po stronach, i mam pytanie [Klik] Ufać czy nie ? Bo jakoś strasznie tanio ....

Opublikowano

Powiedź mi co za kretyn kupował by cd-key za 90zł a sprzedawał za 25zł? Zastanów się, przez to sama strata. Jak chcesz to oczywiście możesz kupić, lecz większość gift-codów w takiej cenie jest crakowana i działa na bardzo krótki okres czasu. Sprawdź jakie ma opinie ten sprzedawca.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Specjalista
Opublikowano
Mamy w sprzedaży KONTA MINECRAFT

Aktywowane GIFT CODEM! Konta posiadają status PREMIUM!

Konta są użyczane na okres 6 lat. Związku z tym nie ma możliwości zmiany danych do konta (hasła, loginu itd...)

@xdowiec20

Czytaj.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Hmm.. przestudiowałem regulamin i zakupiłem to przez mPay , dostałem po 5 minutach , w regulaminie pisało że konta są na 6 LAT !

Mam nadzieje że tyle to będzie trwać , ale jak narazie polecam

aha i dostałem giftcode nie konto ;)

Opublikowano

Hmm.. przestudiowałem regulamin i zakupiłem to przez mPay , dostałem po 5 minutach , w regulaminie pisało że konta są na 6 LAT !

Mam nadzieje że tyle to będzie trwać , ale jak narazie polecam

aha i dostałem giftcode nie konto ;)

Poczekam ten tydzień, odezwę się w piątek, jeżeli będzie wszystko ok u Ciebie , to sam kupie ; )

Opublikowano

Siema wszystkim, jako iż jest to mój pierwszy post chciałbym się przywitać jestem Kamil.

Ja kupiłem to konto chyba w kwietniu i do dziś działa bez żadnego problemu... Zobaczymy jak będzie dalej ale narazie jest naprawde ok.

Mam nadzieję, że przedstawiając się akurat tutaj nie złamałem tym samym regulaminu.

Opublikowano

Hmmm ... Ja widziałem na allegro GiftCode za 50zl gość diamentowa gwiazka 99.8 % pozytywy . Sprzedawał nowe GiftCode .

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Siema wszystkim, jako iż jest to mój pierwszy post chciałbym się przywitać jestem Kamil.

Ja kupiłem to konto chyba w kwietniu i do dziś działa bez żadnego problemu... Zobaczymy jak będzie dalej ale narazie jest naprawde ok.

Mam nadzieję, że przedstawiając się akurat tutaj nie złamałem tym samym regulaminu.

nowe konto i odrazu post tutaj? Coś czuje że to ktoś z założycieli tamtej strony.

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Szczerze Ci powiem, że jak Chcesz byc pewny, to nie kupuj.

Kupuj tylko i wyłącznie na minecraft.net.

Pozdrawiam.

Dafuq ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...