Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serweromania [Freebuild+Survival] [premium:Nie] [PvP:Tak] [wl:Nie] [10 slotów+ Zmiana Za Miesiąc] [MODY] [serwer:Dedykowany]

Zbakane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tu żadnych modów nie widze. Chyba, że zainstalowałeś sobie na clienta i myslisz, że na serverze też będą

Btw. Podaj mi definicje Hejtera, bo nie ma takiego słowa. Cóż po twoim zachowaniu wnioskuje, że jesteś albo trollem, albo robisz z siebie idiote.

Chcesz Sie Popisac Swoją NiePoprawną Polszczyzną ?

mca.png<-- Online

Zbieram +

Opublikowano

Chcesz Sie Popisac Swoją NiePoprawną Polszczyzną ?

Ewidentny troll. Nie ma co dyskutować, temat chyba do zamknięcia. O poprawnej polszczyźnie nie pouczałby ktoś, kto w ogóle się takową nie posługuje.

Cały serwer to jedna wielka kpina, pozdrawiam.

Opublikowano
baton123211 prosze cię nie ośmieszaj się jedynym hajterem jesteś ty i co teraz powiesz mam w d*p*i bo i tak dla każedego jesteś nikim no i jeszcze dodam że by ci się przydał warn/ban za słownictwo.Bo to ulturalne forum a nie obora.
Opublikowano

Najgorszy server na jakim gralem admin banuje za byle gowno np koles sie spytal czy moze dzialke zbanowal na 2 godziny bo nienapisal prosze mnie zbanowali ze moderator itemy rozdaje a ja pozbieralem gowno nieserver odradzam typ napisz kur... ban

Cytuje pierwszy server ale banuje za napisanie kur.. albo za napisanie admin dzasz dzialke albo za napisanie jak sie moge skantaktowac z adminem bo nigdy go niema a jak wbije to caly server zbanuje albo kicknie

ktos napisal tesz a nie tez to odrazu ban GOWNO NIE SERVER najgorszy na jakim gralem

Opublikowano

Najgorszy server na jakim gralem admin banuje za byle gowno np koles sie spytal czy moze dzialke zbanowal na 2 godziny bo nienapisal prosze mnie zbanowali ze moderator itemy rozdaje a ja pozbieralem gowno nieserver odradzam typ napisz kur... ban

Cytuje pierwszy server ale banuje za napisanie kur.. albo za napisanie admin dzasz dzialke albo za napisanie jak sie moge skantaktowac z adminem bo nigdy go niema a jak wbije to caly server zbanuje albo kicknie

ktos napisal tesz a nie tez to odrazu ban GOWNO NIE SERVER najgorszy na jakim gralem

Daj Se Spokój Weszles Na Ts I Daje Ci Mniej Więcej 9-10 Lat Mały Szczylek Kopiowales Itemy I Na Serwerze Nie Ma Moderatora ...

A I Nikogo Nie Banuje Za Nic A Napweno Za Prośbe Bym Nie Zbanowal Na Spawnie Pisze Za Mamy Zachowac Kulture.

A I Nie Moderator Debulku Cie Zbanowal Bo Moderator Nie ma do tego Uprawnien a jak ktos chce sie ze mną skątaktowac zapraszam na ts3 ip: 4speak.pl pokój 34.Serweromania haslo:csrv

--------------------------------------------

Pzdr Zbakane .

Opublikowano

Polecam !! Już cały serw lata z full eq diaxow :* jak ktoś się nie załapał to bd jutro baj :)

Camorra Skyblock - 94.23.246.207:25085

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...