Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serweromania [Freebuild+Survival] [premium:Nie] [PvP:Tak] [wl:Nie] [10 slotów+ Zmiana Za Miesiąc] [MODY] [serwer:Dedykowany]

Zbakane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G.png

strzalka.gifNazwa serwera: Serweromania

strzalka.gifIP serwera: s44.csrv.pl:42703

P.png

strzalka.gifRodzaj Serwera: Freebuild

strzalka.gifHosting Serwera: Dedykowany

strzalka.gifPvP: Tak

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzeta: Tak

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifSloty: 10

strzalka.gifBiala Lista: Nie

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifPluginy: Wejdz I Zobacz

strzalka.gifZałoga: Zbakane-Wlasciciel, mateusz28011-Wlasciciel

D.png

strzalka.gifWejdz Na Serwer I Czytaj Uwaznie Tabliczki

VIP 12,30 Na Stałe

Zapraszam

Opublikowano

Witam , szukam sponsora na dedyka, oczwiscie dostanie ta osoba admina ;)) i moją pomoc jezeli bedzie potrzebna, i mozna tez juz kupic VIPa, jezeli ktos chce niech mowi ;) PISAC NA PW!

Witam , szukam sponsora na dedyka, oczwiscie dostanie ta osoba admina ;)) i moją pomoc jezeli bedzie potrzebna, i mozna tez juz kupic VIPa, jezeli ktos chce niech mowi ;) PISAC NA PW!

1891923211.png
Opublikowano

Pluginy to nie to samo co mody, drogi adminie :3 Na serwerze nie ma żadnych modów. Nie myl graczy :c

Mam Wyjebac Zajebistą Tablicze Z Modami A Nie Z pluginami Na Spawnie ?

mca.png<-- Online

Zbieram +

Opublikowano

Admini już widze którzy ledwo z pieluch wyrośli ...

KOPIOWANIE ITEMKOW ON! gratki :D

Camorra Skyblock - 94.23.246.207:25085

Opublikowano

Zazwyczaj to prezentacja zachęca do sprawdzenia co jest na serwerze. Skoro nie umieściłeś takich informacji w owej to dla nowych graczy znaczy to, że takowe nie istnieją. Zrobiłeś wszystko na odpierdziel się - jak to ma zachęcić do gry, gdzie konkurencja serwerów MC jest taka, że jest w czym wybierać?

[sarkazm]ps. odblokuj sobie shift, bo chyba Ci się zaciął [/sarkazm]

Opublikowano

Żal Wam Dupy Ściska Ze Powstał Taki Serwer !

Fuck System ... ^^ Masz prehistoryczny serwer ... Z 20 działkami na krzyz w dodatku 0 modów ... Nawet żadnych ciekawych pluginów niema .. W dodatku nie ma automatu na działki i się czeka gdzieś z 1-2 dni na działke . W dodatku nie zablokowałeś kopiowania itemków . To tyle . Jak dalej myślisz że masz pro elo serwer to powodzenia ;d

Opublikowano

Jak Już Powiedzialem

Żal Wam Dupy Ściska Ze Powstał Taki Serwer !

A I

Fuck System ... ^^ Masz prehistoryczny serwer ... Z 20 działkami na krzyz w dodatku 0 modów ... Nawet żadnych ciekawych pluginów niema .. W dodatku nie ma automatu na działki i się czeka gdzieś z 1-2 dni na działke . W dodatku nie zablokowałeś kopiowania itemków . To tyle . Jak dalej myślisz że masz pro elo serwer to powodzenia ;d

1.)Mody Są Tylko Ty Jebana Ślepoto Tego Nie Widzisz 2.)ja Sie Blokowaniem Itemów Nie Zajmuje Bo Od Tego Mam CraftServe.pl Profesjonalny Hosting Serwerów MC Który Robi Pluginy Na Zamówienie 3.) Grupa Bukkit Także Sie Tam Zajmuje

mca.png<-- Online

Zbieram +

Opublikowano

Czy ten koleś to troll, czy idiota? Jeśli to pierwsze to gratuluje, bo dobry jest. Serwer to jeden wielki niewypał z tego co widzimy jaki poziom zaprezentował admin.

Opublikowano

Cosa 1 Hejter Momento Mori 2 Hejter Kurwa Same Jebane Hejtery Sie Kurwa Znalazły. Moze To Mój Pierwszy Serwer Kurwa.

mca.png<-- Online

Zbieram +

Opublikowano

1.)Mody Są Tylko Ty Jebana Ślepoto Tego Nie Widzisz 2.)ja Sie Blokowaniem Itemów Nie Zajmuje Bo Od Tego Mam CraftServe.pl Profesjonalny Hosting Serwerów MC Który Robi Pluginy Na Zamówienie 3.) Grupa Bukkit Także Sie Tam Zajmuje

Hah nie no nie moge :D wiesz wgl. co to mod ? Ale z tym craftserve dojebałeś .... Jak on Ci kur** wgl nie ingeruje w serwer i grupa bukkit ja je** ... Człowieku założe się że nawet nie wiesz co to bukkit ...

Hejter mów sobie do kolegów już nie jeden serwer miałem i to w chu* lepszy od tego gówna . ;)

Opublikowano

Ja tu żadnych modów nie widze. Chyba, że zainstalowałeś sobie na clienta i myslisz, że na serverze też będą

Btw. Podaj mi definicje Hejtera, bo nie ma takiego słowa. Cóż po twoim zachowaniu wnioskuje, że jesteś albo trollem, albo robisz z siebie idiote.

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...