Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] 4 gwiazdkowy goa zbanowany

somanyidiots

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeżywacie to jak nie wiem co :P Grałem za czasów Kadira41 i wtedy też poleciał ban za nic....

No bo raczej jest co przeżywać wbij conajmniej colonela to bedziesz wiedział o co chodzi .....

Ja też grałem za czasów kadira i Muqkq . Tyle ze w ich przypadku raczej ban był słuszny .

Goa to skrót of General Of Army a nie od "gwiazdek", jak można to pomylić.

Wciąż nie wiem skąd gościu wytrzasnął od niego screeny, dla mnie to lekko niemożliwe. Albo sam je podesłał albo był na tyle głupi, że wrzucił konto na allegro nie zamazując nicku i chamsów, albo to fotomontaż. Nie mam pojęcia.

poprzedni właściciel nie używał cheatów .

Opublikowano

Tak czy siak - idiota, że udostępnił screeny.. Mógł też zrobić je przed sprzedażą konta i po jej sprzedaży je udostępnić.

Możemy tylko gdybać, tak czy siak szkoda konta..

Opublikowano

somanyidiots, bo grałem z nim kupę czasu i wiem na co stać Lecha. Jak może koleś najczęściej niewyciągający nawet ratia 1.0 używać hacków? Poza tym Lechu nie grał SnD. Znam go ponad 2 lata wiec jestem 100% pewny, że Lechu (ten który miał te konto od początku) nie latał na hakach. Poza tym zobaczcie, że zdjęcia są robione na LTG, a on już na LTG nie grał, spylił konto szybciej. Ta osoba, która kupiła konto musiała na hakach jechać.

Opublikowano

Wg. mnie nie ma co tu więcej komentować ...

Dostał to dostał - my tego nie zmienimy.

Szkoda i tyle, ale widocznie zasłużył (albo Ban4Fun by Nexon).

Temat wyczerpany.

Do zamknięcia.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Powiem tyle, koles co kupil te konto to zwykly idiota sam sie przyznawal na ts"sie

ze uzywa modow typu wh itp na tym koncie. Bylem z nim ostatnio w klanie to

chlopak ma 13-14 lat i mowil ze kupil te konto na allegro za jakies 400zl sory

nie pamietam dokladnie. Ale sam fakt ze kupil konto i jeszcze hackowal,sorry

"modowal" xdd. Na cw to lecial jak jebnie*y wiedzial zawsze gdzie kto idzie.

UWAZAM ZE SŁUSZNY BAN. Mogł nie kupowac jego problem.

Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD

Opublikowano

Dobra, dostał tego bana i możemy tak sobie w nieskończoność gdybać czy słuszny czy nie, tak czy siak, nie ma szans, żeby Nexon dał mu unbana, tym bardziej tak wysokiej randze.

EOT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...