Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] 4 gwiazdkowy goa zbanowany

somanyidiots

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, ostatnio została prowadzona dyskusja na temat reportu ze screenami na których widniały że, Lechu-pl leci na chamsach. Dzisaj został zbanowany. Co wy sądzicie na ten temat. Słusznie postąpili. Moim zdaniem tak, ponieważ każdy kto używa nielegalnych programów które ingerują w proces Combata Należy banować tak samo modowanie plików rez.

Lista Dishonored.

http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=791757

Temat z raportem.

http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=787643

Opublikowano

A jednak dostał tego bana:P Szkoda konta, ale jak mówicie że sprzedał:P Więc kase jakąś miał z tego konta już:)

kucyksygna.png

Lubisz to?

Opublikowano

Nie wiem co tak ludzie płaczą nad banem jakiegoś gwiazdkowca o.O

Czy tylko jedna taka wysoka ranga jest zbanowana ? Jeśli nexon nie zmieni paru pkt w regulaminie

to za niedługo wszyscy wyrwią bana i będzie spokój ;)

2096247301.png

Opublikowano

Nexon logic.

Czyli nie obliczalny i to było do przewidzenia że ten GOA zostanie uwalony ;X

Kolejna rzecz która świadczy o tym aby w CA nie grać ;)

Opublikowano

Nexon logic.

Czyli nie obliczalny i to było do przewidzenia że ten GOA zostanie uwalony ;X

Kolejna rzecz która świadczy o tym aby w CA nie grać ;)

nie siej propagandy !

ja tam się cieszę ... a może nexon się dowiedział, że ktoś kupił ?

Opublikowano

to nie GOA tylko GEN ... xD

on dobił właśnie, na zdjęciach nie widać tego .. ale ostatnio dobił GOA i dostał bana na GOA

Opublikowano

Somanyidiots: Chyba pomyliły ci się idee forum. To jest MPC FORUM- Multi Player Cheats. Dziwnę, aby na takim forum pisać, to co ty napisałeś .

Co do tego Bana: Śmierdzi mi to. Dziwne, że koleś, który wydał 500 zł na postać ciska na chamsach + do tego robi sobie screeny i dodaje na neta

9368_gold.png

Opublikowano

Nexon znajdzie każdy powód żeby zbanować kogoś szczególnie dużą rangę która kupywała coś u nich..

;).

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Somanyidiots: Chyba pomyliły ci się idee forum. To jest MPC FORUM- Multi Player Cheats. Dziwnę, aby na takim forum pisać, to co ty napisałeś .

Co do tego Bana: Śmierdzi mi to. Dziwne, że koleś, który wydał 500 zł na postać ciska na chamsach + do tego robi sobie screeny i dodaje na neta

@Omek

to już przerobiliśmy na pewno ktoś mu się włamał ... przecież innej opcji nie ma nie ? chyba, że jest debilem i to takim do kwadratu ...

Opublikowano

Pozdro ... kolejny Ban4Fun Nexona.

Dobrze, że dostał - przynajmniej nie kusi mnie już wydawanie kasy na CA, lepiej kupić Premium do BF3 xD

Szkoda bo koleś był czysty (nowy właściciel) - chyba stary ziomek zrobił te SS przed sprzedaniem konta i teraz go zbanowali.

Albo ban za sprzedaż konta.

Nexon to kur*y z pojeban*m regulaminem, który zabrania nawet napisać "CHUJ" (cytuję więc nie raportować za przeklinanie -.-).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano
Nexon to kur*y z pojeban*m regulaminem, który zabrania nawet napisać "CHUJ" (cytuję więc nie raportować za przeklinanie ).

Powiem tak "[..] ukryty regulamin, nikt nie zaprzeczy "

Moje dawne słowa mówiłem je do Adminów MPC, teraz znalazły zastosowanie dla Nexona ;D

Odemnie tyle sprawa jest śmieszna, a w dzisiejszych czasach nikgo ta sprawa nie powinna obchodzić.

Opublikowano

Dobrze, że dostał - przynajmniej nie kusi mnie już wydawanie kasy na CA, lepiej kupić Premium do BF3 xD

Szkoda bo koleś był czysty (nowy właściciel) - chyba stary ziomek zrobił te SS przed sprzedaniem konta i teraz go zbanowali.

A ja mam swoje zdanie na ten temat.. Przeżywacie że ban za nic itp

- sprzedaż konta

- jechanie na modach, nie zależnie który właściciel

- pewnie coś tam by sie jeszcze znalazło, więc co do kur*y jest niesprawiedliwego że dostał bana ? Nie musiał kupować konta i tyle, jego kasa, jego problem

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Specjalista
Opublikowano

dafuq? za to bana nie powinno być, czemu? bo screeny były wklejane w paincie! (możliwość edycji, dla dobrego grafika to żaden problem)

każdy screen został prawdopodobnie podrobiony po kolei

czemu? bo jak się robi screena i bierze go z folderu CA to masz w prawym dolnym rogu date itp...

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Nie wiem czemu ale te niektóre ss wydają mi się sztuczne ..

Pewnie zrobił to specjalnie wtedy gdy sprzedawał konto .

I tak lecha nie lubiłem,ciota i tyle.

czyste przerobienie .

http://i.imgur.com/x9wAm.jpg

czemu kurwa ten typ nie jest "przezroczysty"..? Ten koło wyjścia na plant A?

Specjalista
Opublikowano

czyste przerobienie .

http://i.imgur.com/x9wAm.jpg

czemu kurwa ten typ nie jest "przezroczysty"..? Ten koło wyjścia na plant A?

to akurat można tak wyjaśnić tak że ta szyba pzyciemnia kolorki

ale mi głównie chodzi o to że nicki ktoś powklejał i wrobił, no ale GNitroM już nie raz popisał sie swoją inteligencją i sprawiedliwością....

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Nexon to kur*y z pojeban*m regulaminem, który zabrania nawet napisać "CHUJ" (cytuję więc nie raportować za przeklinanie -.-).

napewno nie stary właściciel

A ja mam swoje zdanie na ten temat.. Przeżywacie że ban za nic itp

- sprzedaż konta

- jechanie na modach, nie zależnie który właściciel

- pewnie coś tam by sie jeszcze znalazło, więc co do kur*y jest niesprawiedliwego że dostał bana ? Nie musiał kupować konta i tyle, jego kasa, jego problem

Wiesz na każdego by sie cos znalazło .

i to pewnie nie ostatni ban za free. Zdjęcia robione mikrofalówka , brak daty pod zdjęciem. podobno zdjęcia z filmiku ale filmiku oczywiście nie ma :D Nexon pro

Opublikowano

A czy ktoś mówił że, zdjęcia muszą być robione programem z CA. Może były robione mossem tylko były źle skonwertowane albo innym badziewiem.

Opublikowano

Goa to skrót of General Of Army a nie od "gwiazdek", jak można to pomylić.

Wciąż nie wiem skąd gościu wytrzasnął od niego screeny, dla mnie to lekko niemożliwe. Albo sam je podesłał albo był na tyle głupi, że wrzucił konto na allegro nie zamazując nicku i chamsów, albo to fotomontaż. Nie mam pojęcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...