Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Typu Master Yi, jakis tank i inne

Sylied

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Mam uzbierane 8000 piniędzy w lolu i chcialbym kupic jakas postac (obojetne jaka cena) ktora duzo nawala i ma skille typu master yi czyli np: jakis szybki dostep do przeciwnika u mastera to chyba Q, i chodzi mi o takie tez ktory nawalaja z dystansu zeby, konkretniej to chodzi o taka ktora ma skile dzieki ktorym moge dobiec to przeciwnika i attakowac bardzo duzo ze zwyklego attaku.

2.Jakiś Tank to konkretnie chodzi o takiego co ma duzo HP duzo nawala i chyba sa takie co maja jakas tarcze zamiast many i dostaje hity za ta tarcze, albo takie co maja duzo arma i tez sporo nawalaja nei chodzi mi o jakies super damage, tylko taki zeby kogos uwalic w miare szybko. (Odpada Mundo).

3.Inne to np magi, tylko ja nie lubie takich magow co to maja full skilli, jakies stuny i inne co to daja powera i inne rzeczy, tylko takie co nawalaja ze skilli czyli np: Xerath ma 2 skille attakujące, Ryze ma tez 2 skille attakujace, tylko ze najbardziej to mi Ryze przypada do gustu bo ma klatke i nie musze gonic kogos, nie wiem czy sa jeszcze takie postacie bo ja sie nie znam na postaciach.

Opublikowano

Polecam Jaxa jak chcesz szybki dostęp do przewinika lub Trynde który wchodzi z E , magów to polecam Veigara , Branda , Le Blanc ;)

Opublikowano

! jeśli chcesz postać cośw tym i po polecam fiore ;]

Dobry dps

dobry offtank

2 doskoki z q( tak jak yi)

bardzo mało manożerna

atack speed i movment speed z e skilla tak jak u mastera

ad z w skilla jak u mastera

blok hita z w skilla

ulti które dobrze dobija przeciwnika, jesteśwtedy nie do namierzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...