Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki I Bugi Do L2 Gracia Final

luz4ever

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja znam bug z encantem.

1.)idziesz to WeroHouse.

2.) dajesz enchant na pasek

3.)klikasz w opcje abys mogl dac przedmiot doWH

4.)klikasz w enchant

5.)dajesz bron do wh

6.)dodajesz bron do enchanta

7.)teraz musisz szybko jak sie ten pasek enchanta zacznie konczyc kliknac ( OK w WH )

:) Mam nadzieje ze sie ten bug przyda. Powodzenia w enchantowaniu/bugowaniu :)))))

Opublikowano

za to jest ban na wiekszosci serwerow tylko noob admini tego nie zabezpieczaja pakiet dostepny jest juz w kazdej wersji serwera l2j l2m l2off etc jedynie tepi admini wylanczaja to z powodu glupoty bug ten dziala i jest 90% na enchant nie ma 100% na enchant nauczccie sie a jak pokazuja filmy na youtube to zazwyczaj smieszni hakerzy maja program do zmiany danych tylko w kliencie to co ja pokazywalem dawniej to byla prawda bo dzialalo to ale tylko na l2 phx, pbx moze zrobilem literowke ale niestety teraz jestem w szkole i zadko tu zagladam poniewaz nie widze tu osob kompetentnych i majacych checi rozwijac swoje zdolnosci jak by bylo mozna prosilbym o dobrze ustawionego bota pod gracie finall najlepiej link na pm.

Ps. Prosze o nie pisanie do mnie na pm graczy z marna iloscia postow wiecej odpowiadac nie bede ilosc postow konkretnych od ktorych bede odpowiadal wynosi 70 dziekuje Robixs

chaotic.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...