Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aprilia rs 125/50 czy Cross 125

JoJoY

Co kupić  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Aprilia rs 125/50 vs Cross 125

• Aprilia rs 125
      11
    • Cross 125
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cross to np Yamaha 125 ale bez homologacji a bym tylko jeździł nią z bratem na rajdy ale on 4x4, a RS wszędzie.

Tak więc zaznaczcie co wam się bardziej podoba i uzasadnij odp. ( daje + )

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

Hee,wiesz co to w ogóle jest GS ? Jest to wzmocniona wersja RS a po drugie nie ma 42km tylko 38 jak co. A bajki o 42km to chyba ze wsadzisz silnik od Yamaha YZ 125

Opublikowano

Mój brat ma Aprke GS 125 w malowaniu redbulla, wybrał bym ją z racji tego że ma zajebiste osiągi, bo to nie jest 15 czy tam 20koniu co debile mają w nowych 125 tak jak mój znajomy.

Tylko nie polecam katować jej na zimnym silniku, zaciskają się tłoki koło tylnie staje i chuj wtedy ładnie można się wyj*bać.

Edit: widzę że Wawa jesteś ;)

Opublikowano

RSka jest zajebista.

• moc
  • w miarę wygodna
  • wygląd jak większy motocykl
  • zawieszenie
  • Dobre światła
  • v max
  • +przyspieszenie

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Mój brat ma Aprke GS 125 w malowaniu redbulla, wybrał bym ją z racji tego że ma zajebiste osiągi, bo to nie jest 15 czy tam 20koniu co debile mają w nowych 125 tak jak mój znajomy.

Tylko nie polecam katować jej na zimnym silniku, zaciskają się tłoki koło tylnie staje i chuj wtedy ładnie można się wyj*bać.

Edit: widzę że Wawa jesteś ;)

tak jestem z Wawy, a co też masz rs to byśmy razem pośmigali ?

Opublikowano

Co z tego że ~40 koni, jak licząc zużycie części to ma już z 30, do tego pewnie maksymalna moc pojawia się w górnych obrotach może nawet koło 10tys obr, więc lipa...

Ale zawsze lepsze to niż rower, hehe xD

Opublikowano

Nie za bardzo. Bo ja z pod Wawy :D Ale to jakiś tor ?

Opublikowano

Nie za bardzo. Bo ja z pod Wawy :D Ale to jakiś tor ?

Cargo Warszawa, zjeżdżają się ludzie z pod Warszawy i z Warszawy, same stunty, drifty samochodami i tylko co się da, jednym słowem życie nocne dla maniaków stuntów czy też driftu i popisów, ogólnie jest to droga + mosty ale wszyscy zazwyczaj sa na dole na pasach są to długie pasy, reszta jak driftuje to na mostach siedzą, w czwartki i niedziele można spotkac tam z 500+ ludzi jak nie lepiej, trafia się też wieśniacy co lansują się betami e30 :D od 16-19 do ile się da zazwyczaj się zlatują ludzie wtedy się robią jazdy.

Cargo to jedna wielka rodzina, ale trafiają się zjeby ;>

Edit :

Zapomniałem, zapraszam http://www.facebook....390400140986000

dyrteb.jpg

Jak chcesz poznac ciekawych ludzi z pasją to Cargo najlepsze miejsce.

Opublikowano

Up

Bez jaj! Haha, bylem na tym nie raz. Beka w chuj,a nie drift. Raz na dwa tygodnie, a nawet więcej zdarzy się, że ktoś przyszpanuje, a Ciebie to chyba widziałem jak byłem w sobote to stał taki jeden koleś z motorkiem. haha

A co do tematu to bierz rs aprille 125 crossy to gówno chyba, że masz ładny górzysty teren ;pp

@down

Nie w tym miesiącuu ;pp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...