Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Musze szybko zadzwonić do kolesia który mnie oszukał na allegro . Czy to numer? czy co ? ;/

Schettesune

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

Bez obrazy ale trzeba byc tepym zeby brac od kogos kto ma 1 pozytyw ja np. biore jak ktos ma 1k pozytywów a na 1k może przypadać max 50 negatywów

Opublikowano

Na następny raz patrz od kogo kupujesz, zawsze sprawdzaj jego pozytywy oraz negatywy. Naciągaczy jest wielu, spróbuj się z nim skontaktować na PW, a jeżeli nic nie pomoże, jeśli nie masz dowodów, że transakcja przebiegła pomyślnie, to zapewne nic z tym już nie zrobisz.

Opublikowano

mnie też oszukał ziomek (cojapatrze) na allegro. Wydałem 40zł za 50kk na Solarze. Yang oczywiście nie dostałem. Zgłosiłem do allegro ale to gówno dało, kazali mi sprawę zgłosić na policje (ale z tym za dużo pi3rdolenia) więc się powstrzymałem i zakończyłem grać & wydawać kase na metina :)

Opublikowano

Tak to jest jak się kupuję od typów co mają 1 gwiazdkę (komentarz) a przed aukcją najlepiej napisać do użytkownika allegro lub zadzwonić dowiedzieć się z kim ma się do czynienia czy to nie przypadkiem jakiś cwany gimbus takie rady na przyszłość

Pozdro!

29wr21h.png

Opublikowano

Napisz do allegro. Najlepiej zadzwoń do nich. Ja tak zrobiłem jak kupiłem jakąś tam grę na allegro. Koleś pisał, że wysłał gre, że niedługo dojdzie aż minęły 3 miesiące i gry nie było więc napisałem do allegro, oni napisali do kolesia ale on się wyparł tego ze nie wyslal. Poszedłem na policje, pokazałem im e-maile, koleś dostał pismo i gra była w 3 dni więc tobie też tak radzę zrobić :)

Opublikowano

No i ma zawieszone konto :)

Uważaj następnym razem na takich typów. Sprawdzaj jakie ma komentarze itp.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Naprawde tepym trzebabyc bybrac cos od goscia ktory ma konto od 15dni 1pozytyw i sprzedaje mistycsne przedmioty czyt.yang

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Nie ma tu jego numeru telefonu, na przyszłość musisz uważać u kogo kupujesz i sprawdzać ile pozytywnych i co piszą ludzie. Osobiście nie polecam kupowania yangów na allegro.

Opublikowano

Xenro ma chacki . Pokazałem mu na handel zł hw nija +9 z witem +7 i dexem +5 a on mi

zł hw woj +9 wit +7 jak się wyminiłem okazało się ze to jest wit +6 to oszust proszę o bana

Opublikowano

E MAM PYTANKO JEZELI WYPELNIE TEN FORMULARZ I WYSLE SMS ZA 6,15ZL TO DOSTANE TE BRYLKI DO DOZO .Czekam na odpowiedz str www.yangersi.tk.tl ODPOWIECCIE JAK SPRAWDZICIE PLS PILNIE ! ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...