Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Stare statki.

xShady.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Czy ktoś wie skąd pobrać lub czy ktoś może udostępnić (jak ma ) Old DarkOrbit Project [ Old Ships ] znalazłem to na innym forum (pewnie wiecie jakim ) ale tam link nie do pobrania nie działa . A bardzo chciałbym polatać na starych statkach .

Pozdrawiam .

Opublikowano

Nie wiem czy o to ci chodzi ale zobacz .

Ustawienia>Display>Zaawansowane>Statki>Z wysokiej na niską

Opublikowano

To był mój program, i tak ci nie zadziała, bo nie hostuje serwera.

Hmm, jeśli znajdzie się trochę osób chętnych można pomyśleć nad reaktywacją :)

Jest pare innych programów, ale mało który daje aż tyle starych rzeczy.

Opublikowano

To był mój program, i tak ci nie zadziała, bo nie hostuje serwera.

Hmm, jeśli znajdzie się trochę osób chętnych można pomyśleć nad reaktywacją :)

Jest pare innych programów, ale mało który daje aż tyle starych rzeczy.

Skoro są to może podasz jakiś co ? :D

Opublikowano

A i jeżeli działa program na stare lasery to na stare statki też powinien działać .....

No nic .... jak masz ten program to go wrzuć bo to na prawde bardzo by uprzyjemniło grę :)

Głównie zależy mi na takim czymś

Opublikowano

noob kiler a nie da rady starego klienta odpalić bo był program udoocl mi nie działał ale może coś podobnego plus dodać elementy tych których nie ma i tyle

a też myślę o dark orbit offline wiem że nie na temat bo orbit legacy to nie to remix nie ma wszystkiego i grafiki są marne a tamto z dark orbit interceptor nie dał byś rady przerobić

i strone home dodać do żeby konfy robić itp bo pewnie jest jakaś ukryta do tego klienta i mapy dodać ewentualnie może online server spróbować ja moge grać nawet w 6

0572.jpg

Opublikowano

Jak znajdę jakąś dłuższą chwilkę wolną, to wam to zrobię ( Niestety, już nigdzie nie mam ) :)

A i jeżeli działa program na stare lasery to na stare statki też powinien działać .....

No nic .... jak masz ten program to go wrzuć bo to na prawde bardzo by uprzyjemniło grę :)

Głównie zależy mi na takim czymś

W tym filmiku razem z hipciem mieliśmy specjalne wersje, normalnie trochę inaczej wyglądały statki.

noob kiler a nie da rady starego klienta odpalić bo był program udoocl mi nie działał ale może coś podobnego plus dodać elementy tych których nie ma i tyle

a też myślę o dark orbit offline wiem że nie na temat bo orbit legacy to nie to remix nie ma wszystkiego i grafiki są marne a tamto z dark orbit interceptor nie dał byś rady przerobić

i strone home dodać do żeby konfy robić itp bo pewnie jest jakaś ukryta do tego klienta i mapy dodać ewentualnie może online server spróbować ja moge grać nawet w 6

Da radę, ale trzeba by całkiem klienta edytować, a dokładniej komunikacje z serwerem, oraz hotkeye na RSB, i tym podobne.

## Edit

Znalazłem czerwonego gola, tera tylko w photoshopie trochę się pobawić, potem config i gotowe ;)

Lasery są w necie, jest też lenov, nie moje autorstwo, ale też jest :D

@Down

Ta, wrzucę tu na forum.

Opublikowano

Jak znajdę jakąś dłuższą chwilkę wolną, to wam to zrobię ( Niestety, już nigdzie nie mam ) :)

W tym filmiku razem z hipciem mieliśmy specjalne wersje, normalnie trochę inaczej wyglądały statki.

Da radę, ale trzeba by całkiem klienta edytować, a dokładniej komunikacje z serwerem, oraz hotkeye na RSB, i tym podobne.

## Edit

Znalazłem czerwonego gola, tera tylko w photoshopie trochę się pobawić, potem config i gotowe ;)

Lasery są w necie, jest też lenov, nie moje autorstwo, ale też jest :D

Czyli opublikujesz to jak zrobisz ? :D

@Up A mniej więcej kiedy wrzucisz ? :D:)

Opublikowano

@ref. To zrobi to ktoś ? Jakby co to mam grafiki wszystkich statków ze starego klienta mógłbym dać .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...