Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Calvins

TortiLLa

O której start 19.06 ?  

177 użytkowników zagłosowało

1. 1. Star jutro o której h?

• 16-17
      66
    • 17-18
      28
    • 18-20
      41
    • 13-15 ( z tym bedzie problem troche )
      42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widze Trollowanie sie zaczyna. już jeden serwer miał ,,problemy" z hostingiem przekładał 1 dzień - tydzień - 2 tygodnie i aż do dzisiejszego dnia startu sie nie doczekaliśmy jeśli serwer wystartuje jutro to zagram. co do ankiety 17-18 18-20 Najlepiej wcześniej nie ma sensu. życie codzienne szkoła praca poza tym wieczorem najwięcej ludzi możecie sie spodziewać . Pzdr

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zacznę od tego prostaku ze kserujesz nick "TortiLLa", czego by było mało to prezentacje zwaliłeś od Szymka. Swoim zachowaniem ośmieszasz siebie oraz serwer który reklamujesz. To, że sobie wymyśliłeś lub również od kogoś ściągnąłeś nick Haoxo, nie oznacza że będziesz bardziej zajebisty korzystając z nicków pod którymi graja niektórzy od lat. Ciekawe, GM na divineworld używa nick gracza który tam grał.

Pozdrawiam ale bez szacunku TortiLLa®

Mną się nie przejmuj, jestem tylko kolejnym pionkiem na kartkowanej planszy, prędzej czy później będzie "szach-mat", a ja odejdę na Twoich oczach, w Twoich łzach...
2695271453.png
Pomogłem?
Daj +

Opublikowano

Zacznę od tego prostaku ze kserujesz nick "TortiLLa", czego by było mało to prezentacje zwaliłeś od Szymka. Swoim zachowaniem ośmieszasz siebie oraz serwer który reklamujesz. To, że sobie wymyśliłeś lub również od kogoś ściągnąłeś nick Haoxo, nie oznacza że będziesz bardziej zajebisty korzystając z nicków pod którymi graja niektórzy od lat. Ciekawe, GM na divineworld używa nick gracza który tam grał.

Pozdrawiam ale bez szacunku TortiLLa®

Te napisy są na prawie wszystkich forach. Podaj mi ze to ich..

Co do DivineWorld to niestety ja byłem ;x.

Nie musisz wierzyć mi to zwisa.

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Nie mówie że nie byłeś tylko tam również grałem pod takim nickiem.

Mną się nie przejmuj, jestem tylko kolejnym pionkiem na kartkowanej planszy, prędzej czy później będzie "szach-mat", a ja odejdę na Twoich oczach, w Twoich łzach...
2695271453.png
Pomogłem?
Daj +

Opublikowano

Mało przyciągający server, czysta kopia yitian2 i wszystkich jego serverów razem wziętych

Dno 1/10.

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

również byłem administratorem na iMetin jako TortiLLa.

2695271453.png
Pomogłem?
Daj +

Opublikowano

zacznijmy ze iMetin to gowno.

Tak pozatym jak wbijam na jakies serwy to czasami tez mam nick zajety wiec sie nie dziwie

On byl GM na DWs2 a tam mialem dosc znana postac pod tym nickiem, TortiLLa to specyficzny nick tak samo jak pisownia wiec musial zwalic odemnie.

2695271453.png
Pomogłem?
Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...