Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Escaria.pl [Dedyk][PL]

patnadXDD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie a ja z mila checia zagram. Proponuje zlozyc ekipe i pomoc rozwinac server, uwiezcie mi jak wejdzie 300-500osob to sie bedzie bardzo fajnie gralo. jeszcze super zrobione ze 99lv max.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

co z tego ze serwer super fajny dopracowany jak ha/gm/czy kim on tam jest, samym swoim byciem odstraszyl sporo graczy

serwer moze byc najlepszy na swiecie ale bez ludzi i tak skonczy tak jak te inne hardy z 10 graczami online

ps. i wy sie dziwicie ze ddosuja serwery jak na 40 serwerach gra powiedzmy po 20 i nic z tego nie maja wg mnie takie serwery powinno sie ddosowac bo tylko marnuja ludzi .Rozumiem ze czyjas praca i w ogole sie zmarnuje ale niestety "live is brutal ". Pozdrawiam

Opublikowano

Eh a mnie się już zbrzydły te ciągłe offy... ;/ Wracam do starych dobrych korzeni.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Escaria nie jest hardem do yang, grałem kiedyś i pamiętam ze byl problem z eq do 40lv ale co to niby jest wbić na privku 40lv bez eq. Problem z yangami będziecie mieli tylko na początku idźcie na 60lv do red lasu to zobaczycie jak yangi lecą. yangi sa dobre nie ma co poprawiać serwer dopracowany grałem to wiem zadnym cofek itp nie było jak jest obecnie na innych 0 buggow . Serwer jest do polecenia nie wiem jak jest obecnie z adminem.

Opublikowano

serwer polecam:>

od 30 do 52lvl w V1 expilem (5khp) 2 itemy wybonowane w ribie 20sr

jak teraz na 52lv mam wszedzie 5B

rib 41sr i inne duperele:>

jeszcze zrobilem WW z 5razy co kosztowalo mnie 25kk :>

ludzie

mowiiliscie ze taki latwy i wgl

a teraz zlie bo za trudno ..

Opublikowano

Dno nie polecam.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

kd nie mozna ulepszac perly dropia bardzo slabo w dt nie przenosi po metku 80 wbic graniczy z cudem po 0,03 za moba na 75 w grocie...szept nie dziala wywala z gry ogarnij to wkoncu matusz

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Server wydaje się być fajny.

Clienta pobieram i zobaczymy co z tego wyjdzie.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Nie zapowiada się zbyt fajnie - kiepska prezentacja, można dostać oczopląsu od nieregularnych wstawek, różne czcionki, wielkości, kolory... I z tego co widzę w komentarzach ludzie nie są zachwyceni. Rozumiem - każdy początek jest trudny, ale trzeba umieć sobie z tym radzić..

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

oj matusz matusz myslalem ze wiecej w glowie masz a nie tylko obiecywanie. Daj sobie juz spokoj spaliles sprawe..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...