Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Odpalic Metka Przez Hamachi

nieumiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

instalujesz hamachi klikasz na utwórz nową sieć (znajdziesz to okno hamachi ma tylko kilka klawiszy ) wpisujesz nazwe sieci oraz ustalasz jej hasło, nastepnie nazw sieci i to hasło dajesz koledze z którym chce sz grać kolega do tej sieci dołącza, wymieniacie się swoimi adresami IP które piszą jak byk w okienku hamachi, wpisujecie je do fify i w tym samym momencie jeden z Was klika na gospodarz a drugi na połącz (oczywiscie chodzi o grę wieloosobową a nie grę w sieci) i to wszystko mam nadzieje że pomogłem

ubda1202.gif
Opublikowano

Po pierwsze trzeba konto utworzyć online i trzeba być zalogowanym do sieci online, gdy już jest sie zalogowanym to pierwsze, co trzeba zrobić wejść w sekcje Wielu graczy i LAN potem Dołącz do Gry Gdy jest sie zalogowanym do sieci online automatycznie aktywuje sie ta opcja gry, gdy jest sie w trybie offline niestety owa opcja nie zadziała. Tak, więc myślę, że się zrozumieliśmy należy też wykonać następujące czynności, aby gra była możliwa po pierwsze, gdy uruchomisz Serwer z gry zapomnij o tym, że ci to Bedzie działać musisz postawić Serwer dedykowany na LAN musisz wybrać IP Hamachi innej opcji nie znalazłem bynajmniej ja tak gram po lokalu gdyż mam neta Wifi i mamy sieć osiedlową ping mulą po necie za to po ip lokalnym wszystko śmiga. Szkopuł w tym, że gra naprawdę jest restrykcyjna, co do IP i jeśli stawiasz Serwa dedykowanego, na IP 10.0.0.1 To zapomnij, że ktoś sie połączy. Problem tkwi też w momencie stawiania Serwa z Gry gdyż wybiera ona sama automatycznie domyślne IP nie ma Loopingu tak jak w Call of Duty 4 ta gra działa lepiej gdyż Automatycznie rozsyła Serwa na wszystkie dostępne interfejsy sieciowe. Mam nadzieję, że pomogłem.

Oile istnieje metoda w trybie offline proszę bardzo niech ktoś się tym podzieli.

Może jakeś komendy w konsoli.??

Wiem napewno że konsole da sie aktywować skrótem ctrl+shift+~ :roll:

no wiem ale chyba hamachi dziala tak samo bez znaczenia jaka gra , robi sie tak samo

ubda1202.gif
Opublikowano

w metku nie wpisujesz , podlaczasz sie do sieci hamachi , namiary gdzies sa na forum i pozniej logujesz sie z tego spolszczenia na hamachiu , metek sam sobie juz poszuka Ip

ubda1202.gif
  • Dodaj nową pozycję...