Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JamajCraft Surviwal [AntyXray] [50 Slotów] [24/7]

GummBall

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodaj nick: Heret, Crisco, Filal

20141229160810uid1.gif

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wyśmienity. Doświadczona administracja, starannie dobrane wtyczki. Widać, że chłopak nad tym posiedział.

Serdecznie polecam.

Opublikowano

Wszedłem na serwer to zapowiadało się fajnie. Pograłem chwile zdobyłem parę ciekawych rzeczy które miałem w eq. Później niektórzy mówili że mają lagi chociaż ja w ogóle ich nie odczuwałem to admin mówił że zrestartuje serwer. Nie wiem czy zrestartował czy nie bo mnie nagle wywaliło. Wszedłem ponownie i nic nie miałem w eq. Pisałem do administratora to całkowicie mnie zignorował, udawał że nie widzi, a jak ktoś inny napisał w innej sprawie to chętnie odpowiedział. Może serwer fajny ale kontakt z administracją mi się nie podoba.

Opublikowano

Wszedłem na serwer to zapowiadało się fajnie. Pograłem chwile zdobyłem parę ciekawych rzeczy które miałem w eq. Później niektórzy mówili że mają lagi chociaż ja w ogóle ich nie odczuwałem to admin mówił że zrestartuje serwer. Nie wiem czy zrestartował czy nie bo mnie nagle wywaliło. Wszedłem ponownie i nic nie miałem w eq. Pisałem do administratora to całkowicie mnie zignorował, udawał że nie widzi, a jak ktoś inny napisał w innej sprawie to chętnie odpowiedział. Może serwer fajny ale kontakt z administracją mi się nie podoba.

Napisz mi prywatną wiadomość na serwerze.

PS.

Nic mi nie wiodomo o utracie itemkow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...