Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][DE] Mythology2

Dash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Linki nie działają . Prezka 6/10

Gdybyś umiał choć trochę się domyślić to byś zrozumiał że strona obecnie nie działa. Nie trzeba znać niemieckiego by się tego domyślić.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po co spolszczenie? odpalasz bonusswitcher i robisz bonki na luzie:)

Wiesz, ale są niektórzy tacy leniwi że i tak musi mieć spol bo clienta nie chce się ściągać.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

serwer fajny ale jakiś czas temu zrobili restart a ja zrobiłem sztylety śr 45 20 lud 30 zr ulepszyłem na epika i mi skasowało i tera nie mogę wbić nowych

Opublikowano

Wkleiłem do clijenta tego lunchera i jak włączam to są tak jak by dwa serwery Alpha i drugi Beta , na którym wy gracie i w jakim królestwie ??

50225717544762818477.gif
Opublikowano

Wkleiłem do clijenta tego lunchera i jak włączam to są tak jak by dwa serwery Alpha i drugi Beta , na którym wy gracie i w jakim królestwie ??

Alpha i Beta to CH. Alpha ch 1 a beta ch 2

Zapraszam do Jinno

Opublikowano

idziesz do tego stołka co daje expo i tam masz farmmaps i to 1 bo tam najwięcej metków :>

PS: wymienie 2x dwuręczna 120lv +9. um 18% + lud i um +19% + lud kd: woja/sury powtórki, a w drugiej ninja szaman powtórka wszystkie kd +9

a wymienię a miecze ze śr + lud/ lub sztylety sr + lud :>

pisać tutaj

• 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nowe postanowienie Teamu Metin2.

Zamknięta Prezentacja > Kosz.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...