Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z LC PL

agent007hello

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niestety nie mam PL-a na komputerze

nadal masz te migajace kreski? Jak tak to jak możesz zrób zdjęcie. A jak masz inny błąd opisz go

Opublikowano

Teraz nie mam jak zrobić ss, gdyż nie mogę odpalić gry :( z instalki ze strony ma Rookita i Avast go usuwa. Poszukam w googlach.

Co do ss: nie mam możliwości zrobienia ss'a, gdyż po kilku sekundach od pojawienia się kresek muszę resetować komputer, bo się zacina ;(

Czym różni się Engine.dll w PL'u i w Priv'ach? Jeśli to ten sam to podrzuć mi go ;)

lesny123.png
Opublikowano

po pierwsze czemu luncherem odpalasz. Po drugie Ty chciałeś nksp a ten plik się różni, a i tak Ci nie wyśle bo jestem na komórce

Opublikowano

W "BIN" mam nksp.exe, jak odpalam przez to, to wywala błąd, że program nie może działać sam(całą treść podam, jak zrobię reintall), Wykryło mi Rokkita w pliku NKSP.exe, i pewnie dlatego nie działa :(

lesny123.png
Opublikowano

Uruchamiam przez nksp.exe:

Wywala błąd X-Trap, że nie jest zaktualizowany

Uruchomić za pierwszym razem lauchera do spatchowania?

no tak, bo x-trup musi aktualizować sie :P

Opublikowano

Tak jak wyżej ale jeśli nie będzie efektu to znaczy ze wina karty graficznej, mi kiedyś się rozwaliła i też mialem dziwaczne kreski na ekranie.

dzięki :)

więc trzeba będzie nową kartę graficzną jak nie pomoże aktualizacja?

Opublikowano

Najlepiej zanieść do jakiegoś znajomego informatyka i się go zapytać. Ja kupiłem swojego laptopa na Allegro z zainstalowanymi sterownikami i przegrzewał się co 5 minut przy LC, ekran dziwnie migał. Okazało się, że złe sterowniki są zainstalowane i teraz potrafi przez 18h lecieć na bocie w last chaos, szumieć szumi ale nigdy się nie przegrzał.

Tak więc zobaczcie dokładnie jaki jest w komputerze model karty graficznej i wtedy ściągnijcie sterowniki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...