Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak expic archerem?

Doman95ComeBack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema sluchajcie powrocilem na swojego archera 41lvl i teraz pytanie jak dobrze expic? do 41 kiedys koledzy mnie expili teraz zostalem prawie sam, sa tylko hight lvle co nie moga nawet pomoc bo nie maja jak

Moje eq i skille:

fms +9 sr 15% 2x spalone

ubranie lwiej mrowki +9 kd speeda +3 i defa +3

5katna tarcza +7

ebo +9

kolcza +9

srebrna +9

buty 1k hp

naszyjnik 1k hp i regenka 10%

jeszcze jelonek do pvp +9 9% um kd woja +3 i sury +3 ale chyba do expa sie nie nadaje

no i skille ognista m4 i trutka m4 reszta w powtarzalny

kon 2lvl ;/

Dodam ze moga byc rozne wspomagacz typu exp bot i inne hacki :)

PS. jeszcze jedno pytanie, czy dziala na PL'u fish bot?

Za pomoc daje lajki :)

Opublikowano

''

Potrzebne Eq/bony:

* Hełm: trutka, ludzie i bon na moby na których expimy np. nieumarli,

* Tarcza: energia życiowa, zręczność, siła, bon na moby na których expimy np. nieumarli,

* Buty: obojętnie jakie; ważne żeby miały bon na PŻ,

* Kolczyki: eboniowe kolczyki; bony na moby na których expimy,

* Bransoleta: ebonitowa bransoleta; PŻ, absorby do PŻ,

* Naszyjnik: obojętnie jaki; bon na PŻ,

* Broń: sztylety (polecam chakramy [75lv.] i wbić w nich duże sr. 40-55%); starać się wbić bony typowo pod expa. KD: potwora, śmierci, przeszywki.

* Zbroja: z największym defem jaki jest możliwy na servie; bon na PŻ, absorby do PŻ. KD: defa, wita, uchyłki.

Potrzebne:

* buff ze skilami na P,''

Nooo pewnie ze tak :D

''

Potrzebne Eq/bony:

* Hełm: trutka, ludzie i bon na moby na których expimy np. nieumarli,

* Tarcza: energia życiowa, zręczność, siła, bon na moby na których expimy np. nieumarli,

* Buty: obojętnie jakie; ważne żeby miały bon na PŻ,

* Kolczyki: eboniowe kolczyki; bony na moby na których expimy,

* Bransoleta: ebonitowa bransoleta; PŻ, absorby do PŻ,

* Naszyjnik: obojętnie jaki; bon na PŻ,

* Broń: sztylety (polecam chakramy [75lv.] i wbić w nich duże sr. 40-55%); starać się wbić bony typowo pod expa. KD: potwora, śmierci, przeszywki.

* Zbroja: z największym defem jaki jest możliwy na servie; bon na PŻ, absorby do PŻ. KD: defa, wita, uchyłki.

Potrzebne:

* buff ze skilami na P,''

Nooo pewnie ze tak :D

sprzedaj fmsa i kup jelonka pod poli i idz do v2

ile masz hp ?

9k ponad ale nie zbyt mam kase na marmury ;/ musialbym zarobic a do tego fishbot jest potrzebny a nie wiem czy dziala jakis na plu

Opublikowano

Działał. Ja używałem M2Boba ( to jest ExpBot i FishBot ), ale to było miesiąc temu i nie wiem jak teraz, ale jak to pobierzesz to pewnie przy włączaniu bota wyskoczy ci informacja o aktualizacjach bota i sobie pobierzesz na nowo.

http://www.mpcforum.pl/topic/597478-dl-m2bob-by-slait-sandmann016-expbot/

Opublikowano

Zainwestuj w Yangi pokupuj marmurki i bony i na v2 lvl będzie Ci szedł jak muł sciśnięty za jaja ;p

a no i do tego Buff dobry abyś nie padał od razu

sygnafranc.png

Opublikowano

Zainwestuj w Yangi pokupuj marmurki i bony i na v2 lvl będzie Ci szedł jak muł sciśnięty za jaja ;p

a no i do tego Buff dobry abyś nie padał od razu

na ile buff wystarczy? tzn ile %

Opublikowano

Full spot to pewnie tylko na dzikusach ale spróbuj też na BO lub przy świątyni. Jak nie dasz rady full spota to mniejsze spoty bierz, na dzikusy nie idz bo nie ma sensu. Najlepiej to zrób bojowca, bo archer bez boja jest udupiony.

Opublikowano

Moim zdaniem, najpierw zrób Boja. To Tydzień roboty jest ;)

Potem wskakujesz na szkapę, lurasz sobie 3-4 grupki BO

Następnie jedziesz pod ściankę/skałę i ubijasz z FMS (z Boja).

To jest najlepsze wyjście i nie ma lepszego od tego wyjścia.

Koniec kropka. ;]

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Niepotrzebnie expili cie koledzy, troche teraz zalegasz z eq.

Polecam zrobic jakiegos woja 15lvl i latac po metkach w m1 liczac ze dropnie cos ciekawego, ew. poczekac na jakis event z np. szkatami blasku i troche podropic, zarobic.

Inna opcja jest dt, nimfe +6 mozna kupic za 2kk, boga +6 tak samo, branse na 54 +6 tez okolo 3 - 6 kk i mozesz polatac troche (nie gwarantuje ze wszystko bedzie ulepszal ale sie oplaca). Mozesz kupic kilof i polatac po rudach w swiatynii ale to tez wielki zarobek nie bedzie.

Podsumowanie:

Z takim eq, jeszcze bez buffa to nawet nie oplaca ci sie expic :(

Wiec wykorzystaj jakis event, albo zapier*alaj ile sil na dt albo rudy albo na metki i rob buffa bo marnie bedzie.

Ja na 41lvlu stalem i wbijalem skille i latalem na dt, mysle ze sie oplacalo :] wiec tez nie musisz sie tak spieszyc z expem

a co do expienia: v2, marmurki nie sa drogie, a z poli na 1+ i buffem na 30 marmurkach mozesz nawet fajnie wyexpic :>

dla udowodnienia moj filmik:

http://www.youtube.com/watch?v=6Arjda3BNlc

Pozdrawiam, Knysio Pysio (xD)

Opublikowano

Ja chce sobie zrobic dropa 35 do m2 bo jak patrzylem jest pusto i od chuja metkow, wiec mysle ze to bedzie dobry pomysl na zarobek a fmsa i inne juz z archera sobie przerzuce np bizu i chyba na marmury to wydam i polece do v2, chyba to bedzie najlepsze rozwiazanie tylko jeszcze buffa trzeba zrobic :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...