Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Champ) 6300

destroyer09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lee Sin ciężka postać do ogarnięcia ale jeżeli zagrasz ~20 meczy to już zaczniesz powoli nim ogarniać.

Polecam Nocturne , Fiora , Brand , Renekton . Chyba najlepsze wybory z 6300

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Polecam Fiorę kupiłem 2 dni temu i świetna postać

Długo stoi na linii

Dobra do pościgu (Q Skill ew. E skill)

Silna w 1v1

Ulti siejące zamęt jeśli skupiamy je na 1 przeciwniku to po ulti walimy z E potem 2xQ i prawie pewny kill.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Dobry jest lee sin,

można go robić nie tylko pod junglę, ale też solo topa. Jest wytrzymały, ma niezły dmg, ma slowa, shielda. Ulti trafiające kilka celi. Jak ogarniesz to sam będziesz carrował gry.

Opublikowano

Ja polecam parę postaci:

*Fiora-Postać ze szpadą. Ktoś, kto potrafi zniszczyć przeciwnika w 3 sekundy, a jej ultem łatwo łapie się kille;]

*Shyvana-Także jest to bardzo dobra postać, a jej ult bardzo się przydaje, nie tylko do walki:)

*Vladimir-Bardzo fajna postać. Tak fajna, że aż musiałem legendary skin kupić:P. W tej postaci dobre jest to, że zawsze może sobie przywrócić hp, oraz skill pod W, który zamienia w kałużę krwi, przez co nie możesz zostać namierzony/trafiony.

*Riven-Bardzo dobra postać z dobrym DMG. Jej zaletą jest to, że nawet na 1 lvl kosi skillem pod Q, posiada też stuna oraz przydatnego buffa.

*Volibear-Wielki misio, którego trudno zabić. Na początku ma przewagę, gdyż może przerzucać przeciwników za siebie:)

Opublikowano

Riven, burst z wykorzystaniem jej passive aczkolwiek nie robi takiego damage w early Renektona. Mocne combo potrafi zdominować enemy na topie. Gorzej jeżeli top jest duo - Jak się zdarza na nordic to lepiej sobie radzi Renekton. Polecam oba championy. Jednak do Riven mam jakiś sentyment i lepiej mi się nią gra. ;)

o8bh2s.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...