Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaki czołg do zarabiania ?

Pomroczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja chciałbym jeszcze oddać głos na Pz4.

Jak dla mnie jest to zarąbisty czołg. -snajperskie działo, dobry DMG, no może słaby pancerz.. ale i tak super czołg

Pozdrawiam!

x

Opublikowano

Do zarabiania Hmm medy V tieru albo jakieś HT typu : KV-1, pz IV, su-85, pz III/IV

dużo ich jest wybieraj ;)

Pomogłem? ;) Daj like :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepszy dla mnie jest PzIV ze względu na to iż jak do wymaksowanego zakupisz dosyłacz i wentylację+załoga 100% walisz z prędkoscia około 20 strzałow/min zabierając jednym z nich 120-150 hp. Lecz jest dobrze opancerzony lapie prawie wszystko ale jak go ogarniesz bez premki może nawet wyciągnąć 20-30 k lajtowo :)

SigCustom.png

Opublikowano

A ja polecam LTraktor'a, nawet jak nie masz dokupionych rzeczy do niego, i załogi 100% to na bitwe zarabiasz 5-10k.

51962527089842679212.jpg

Zbieram +

Opublikowano

Najlepszy do zarabiania jest niewatpliwie typ59:P Jego twardosc, mobilnosc i dosc dobre dzialo robia swoje. Jego jedynym minusem jest to ze czesto wybucha, dlatego trzeba miec ze soba mokry magazyn, do tego dosylacz i wentylacja (chociaz ja preferuje stabilzator) i nasz typek robi sie maszynka do robienia kasy - przy dosc dobrych bitwach srednio 50k na bitwe. Radze poczekac az bedzie dostepny zamiast kupowac lowe, t34 lub kw-5:P

Opublikowano

Powiem ci, ze aż spróbuje.. :D

I zobaczymy.. :D

Tylko zważ, że taki Pz4 zarabia przy dobrzej bitwie po 13-16k i to średnio bo często wykracza za 20k

Rekord 38k.. mój kolega Pz3/4 mówił że miał 40k ale nie wiem czy nie kłamał czy tez nie koloryzował.

Pozdrawiam!

x

Opublikowano

Z doświadczenia powiem , iż t-25 niemieckie 20k na bitwe lajtowo.

Opublikowano

Podsumowywując kolegow wyzej :

Wszystkie medy V-VI tieru , wychodzisz dobrzee na bitwie , su-85 , pziv ... itd.

Premium zawsze wychodzisz 20k + na bitwę , więc nie ma mowy o stratach. Jak premium , to kupuj tylko i wyłącznie VI+ tier. Całej reszty tej mniejszy pocztkując na niemcu t-25 V tieru i kończąc na jakichś felernych II-III tierkach ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...