Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przedstawie Zapowiedz Nowego Serwera [Dedyk][24/7][NO_WL]

HeroxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szymix Administracja Jest Juz Wybrana Lecz Prawdopodobnie Bedziesz Mogl Sie Starac O Moderatora :) Dowiem Sie Wiecej i Napisze :)

Kilmen "Jaki Serwer Bedzie" W jakim Sensie ? To Survival-Frakcje Bedzie kit start Dziala tnt lawa Creeper i Nie ma LWC Creeper

Opublikowano

PoWinglo Wiec Podam Pare bo to ma Byc Niespodzianka :)

Factions ExpPlugin mcMMO FalseBook Anty X Ray Timber AuthMe EssentialsAntiCheat :) Oraz Pare Pluginow Dla Administracji.

Opublikowano

150% bedzie 15 za cleepera 15 za zombie itp 1.5x Wiecej A W piekle troszke wiecej a Smok Sie zobaczy :) Normalnie jest zombie 10 i cleeper

Opublikowano

Jest Potwierdzone Ze Nie Bedzie LWC oraz Bedzie Do Wylewania Lawa Dziala TNT oraz Cleepery niszcza teren.Nicki Administracji Beda Wiadome Ostatecznie do 25 Czerwca.

Serdecznie Zapraszam Do Zadawania Pytan

Opublikowano

Widać że serwer zapowiada się ciekawie , Na pewno będę grał . Mam nadzieje ze serwer w miare szybko powstanie :P

Opublikowano

Narazie Wiem Tylko Ze Dostanie LVL Punkty Umiejetnosci Diaxy Biblioteczke obsydian Ale Nie Wiem W Jakich Ilosciach i Za Ile . Lecz Wiem Ze Bedzie Mogl ustawic /sethome oraz Bedzie mogl sie teleportowac /tpa <nick> Czas trwania chyba 6 s

Opublikowano

Zagram w 100%.

Jeszcze tak ładnie napisane, że pluginy są idealnie przystosowane do potrzeb każdego gracza. <:

Zapowiada się cacy. (;

9875585800_1434890712.png

A myśleć trza o tym, co naprawdę ważne.

O celu, co przyświeca. Nieustannie.

Nie rozpraszając myśli na jakieś tam faramuszki.

Wtedy, i tylko wtedy, cel zamierzony się osiąga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...