Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hackowanie] gier via www

Herkay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie, tak myślę że powinien być jakiś prostszy sposób na hackowanie gier Via WWW (Przez przeglądarkę)

Wiecie coś o tym??

Prostszy czytaj działający.

Bo widziałem masę sposobów typu:

Zrób to i tamto po czym to i to i tamto tamtego i powinno być to tu tam i ten tamtego i powinno działać.

Heh.

o.O
Opublikowano

O jakiego typu grze konkretnie mowisz? Jezeli o takich w ktorych da sie cos zautomatyzowac, to łatwo jest bota napisać w JS który nie bedzie wymagal nic wiecej poza przegladarka

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Do wielu gier przez przeglądarke np. Plemiona, Travian są specjalne skrypty java, a do np. Bitefight są boty więc napisz co cię konkretnie interesuje..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

tak jesli są luki w kodzie a każdy portal ma jakieś bugi

ale bardziej się zalicza wykorzystanie i szukanie do HAKERSTWA i takich topików robi się coraz więcej w tym dziale

Opublikowano

Huh, teraz się tu połapać.

Interesuje mnie głównie Ogame i BattleKnight, jakies boty czy cuś?

A co do Cheat Engine to korzystałe z tego kiedy grałem w Metina.

Ta się tym jakoś ułatwiać sobię życie np. w Runescape?

o.O
Opublikowano

A jest coś do gry Ikariam?

To nie jest chyba nowa gra.

wygląda tak www.ikariam.pl

Ma dużo światów.

Nie chcę tworzyć nowego topicu i tutaj spytam.

Można w prosty sposób w tym językiem C++ zrobić plik .exe, jakiś niewielki plik i jak się go otworzy to wyskakuje jakieś okienko z informacją i przyciskiem np. OK?

o.O
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

A ma ktoś może bota do gry SpaceAdventure? Tak aby np. wysyałał statek na poszukiwanie w tym czasie go ulepszał i tankował i jak wróci to znowu?

Opublikowano

Ludzie nie pytajcie sie z osobną czy macie to i tamto...Jak ktoś ma to niech wrzuci zanim padnie następne pytanie

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

Z tego co wiem do wiekszości gier www(lub jak kotś woli przeglądarkowych) niema haków do niektórych można znaleźć boty ale takie gry się przed nimi zabezpiecząj(w większości) i bugi lub błedy w skrypcie to tylko mam do powiedzenia i zanim poprosicie o coś do tych gier sprawdzcie najpierw google

Opublikowano
Z tego co wiem do wiekszości gier www(lub jak kotś woli przeglądarkowych) niema haków do niektórych można znaleźć boty ale takie gry się przed nimi zabezpiecząj(w większości) i bugi lub błedy w skrypcie to tylko mam do powiedzenia i zanim poprosicie o coś do tych gier sprawdzcie najpierw google

Ok to panie google, powiedz mi jaka jest różnica między bugiem a błędem. Po co Ci w ogóle te forum skoro google masz?

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...