Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Ripy(plaga) po włamie na Balmorze Koniec serwera?

Chyba Klamiesz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

0616182339.jpg

http://imageshack.us/f/860/0616182339.jpg/

ME GUSTA

P.S Screenshoot nie jest mój , znalazłem go na forum balmory :)

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

yyy bo widać ??. Balmora upadaa huehuehue :P

Ponoć to Ozzy włamał się i jest wiadome że

dał 20osobom+ - 99lvle

kto mial 99lvl ten po włamie mial 1lvl

i plaga ripów ;d

Opublikowano

Ładnie,ładnie dobrze że już nie gram.

Bambus robił ataki ddos na pompe i wielu innych serwerach,teraz się ktoś zemścił i wjebał się do bazy.

Gratulacje dla tego pana=)

Hyh wszedłem na forum balmory napisałem co myślę i już ban na 3 lata:d

jdul.jpg

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Jupi ;] ale się ciesze o majgad ;d, nie wiem kto to ale jest the best, niech tam mistrz FuBu pokaze teraz swoja klase pewnie będzie dawał itemy z navi zeby gracze nie odchodzili haha, no to czekam na Ravia, a potem na Allium;]

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Pewnie nie włam tylko miszcz fubuś zrobił event dla shinsoo. (joke, chociaż nie zdziwiłbym się jakby tak było)

I bardzo dobrze, niech ten szajs upada :D.

Opublikowano

1.Jak dla mnie wasze zachowanie jest tutaj na max 14 lat.Ciekaw jestem co wy byście zrobili w takiej sytuacji gdyby mielibyście taki serwer. :>

2.Sam FuBu mówił i to już kilkanaście razy że strona będzie nowa bo ta ma sporo dziur , obiecywał , aż się doczekał włamu na serwer.

3.Ten kto banuje na forum to Hanys

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

To był napewno włam bo FuBu nie jest na tyle głupi żeby wyzywać na czacie i banować wszystkich ;] chyba że mu koło z wózka odpadło.

Opublikowano

hahha w końcu te ścierwo pójdzie się jeb*ć

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

1.Jak dla mnie wasze zachowanie jest tutaj na max 14 lat.Ciekaw jestem co wy byście zrobili w takiej sytuacji gdyby mielibyście taki serwer. :>

2.Sam FuBu mówił i to już kilkanaście razy że strona będzie nowa bo ta ma sporo dziur , obiecywał , aż się doczekał włamu na serwer.

3.Ten kto banuje na forum to Hanys

1. Będę się zachowywał jak bd chciał i szczerze to gówno ci do tego,zajmij się swoją dupą,bo twoim kolegą nie jestem i nie tobie nas oceniać.Jak na kida takie rzeczy nie powinny cie interesować.

2.FuBu już to obiecywał po miesiącu od startu serwera

3. No co ty nie powiesz? oświeciłeś mnie.

@top Jeszcze raz gratulacje dla tego kto to zrobił=)

Bambus sam sobie zawinił ddosami

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

1. Będę się zachowywał jak bd chciał i szczerze to gówno ci do tego,zajmij się swoją dupą,bo twoim kolegą nie jestem i nie tobie nas oceniać.Jak na kida takie rzeczy nie powinny cie interesować.

2.FuBu już to obiecywał po miesiącu od startu serwera

3. No co ty nie powiesz? oświeciłeś mnie.

@top Jeszcze raz gratulacje dla tego kto to zrobił=)

Bambus sam sobie zawinił ddosami

Człowieku gówno wiesz, a chodzisz i gadasz...

Po 1 jakiś poziom kultury obowiązuje na forum no nie? Więc ogar z tymi tekstami i do szkoły na lekcje polskiego...

Po 2 o ile mi wiadomo Bambus3k nie atakował pompy. Ona sama padła przez chujowy team i game z backdoorami...

Opublikowano

No i w końcu ktoś im się dobrał do servera . . . . Mówiono , że Balmora ma takie dobre zabezpieczenia a tu proszę . . . No trudno jeżeli upadnie na jej miejsce wstąpi wiele innych podobnych serverów

Opublikowano

Balmora po tym włamie straci wielu graczy. Nikt nie będzie już czuł się tam bezpiecznie, wiec zacznie się selanie eq , kont i wypierdaling na inne serwery. Brawo dla kolesia, bo już nie mogłem patrzeć na ten zjebany serwer i tego fubusia jak sobie go reklamuje. Chuj im w plecy i udupić ich

Opublikowano

Po tym ataku jak ludzie odejdą wszyscy pójdą na Ravia.eu bo wiedzą, że Weles potrafi robić serwery = ) . Sam mam zamiar tam zawitać .

55870180794822757523.png
Opublikowano

Racja Ravia.eu to będzie top serwer Hard jak Balmorka upadnie bo reklama od IsAmU + ogarnięcie Welesa to będzie coś!

Poza tym na stronie Ravia.eu już 4k osób mówi, że wbije, a znając ludzi to na start będzie 1.5-2k ludzi i z dnia na dzień będzie ich coraz więcej.

Opublikowano

Skip3er nikt nie mowil że Balmora ma pro zabezpieczenia i ja mam nadzieje ze ludzie dalej beda graćbo i tak jest to jak narazie najlepszy serwer HARD.

Opublikowano

Nie pitolcie Bambus3k nigdy nie atakował inne serwery i tak one same padały co do balmory w końcu ktoś udowodnił że jest nie zniszczalna :)

edit to nie jest temat o ravie więc wypierdalać -,-

Opublikowano

Z tego co widzę to już się nic niedzieje więc pewnie bambusek zaradził problemom ;d, i dobrze bo ludzi już w m1 jak trawy na dworze ;d

Opublikowano

Nie pitolcie Bambus3k nigdy nie atakował inne serwery i tak one same padały co do balmory w końcu ktoś udowodnił że jest nie zniszczalna :)

edit to nie jest temat o ravie więc wypierdalać -,-

:) Zastanow sie co ty mowisz... Wlasnie ze tak robili

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Niestety , serwer został włączony i była cofka . Ale i tak fubuś straci wielu graczy. Dlaczego?? jak wiemy w czasie 18-19 wiele osób bonowało/dropiło. Przykładem jest 90lvlowy koleś który jarał się truta sr 48 20dt także ;d

Opublikowano

Jak sie ma stronę dziurawą jak sieć rybaka to tak bywa;d zastanawiam się czemu wcześniej tego nikt nie zrobił.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...