Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft

pupu254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem otórz jak włanczam minecrafta ide na serwer i wszystko się ładuje ok ale potem wyłancza mi sie minecraft pomoże ktoś??

Opublikowano

Podaj specyfikację komputera, system, i co ci się dzieje dokładnie.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

AMD 2,8+1,6GHz 448mb ram, jak dołączam do serwera minecraft to pisze login in pokazuje sie xxx joing to game i potem sie wyłaczna minecraft.Win xP 32bit

Opublikowano

Nie podałeś karty graficznej, ale uważam że masz poprostu za słaby sprzęt, i on nie ogarnia i dlatego ci wywala. Jak masz kasę to możesz ulepszyć sprzęt, mogę ci pomóc na PW.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Och, to niestety masz peszka, bo ta karta graficzna jest bardzo stara i słaba i niewydajna. Niestety musisz się pożegnać z grą w Minecraft, a szczególnie na serwerach :(

Opublikowano

Spróbuj zmienić ustawienia MC na najsłąbsze to może pójdzie mi to pomogło na 64-bit mnie wywalało, bo zajmowało za dużo pamięci to minimalnie zmniejszyłem i działa.

Pozdrawiam JacoH

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

pisałem szybko.... a komp był kupiony w 2006 składannny..a jakie gry polecacie na mojego gruchota mmorg fpp fps czy jakos tak

Opublikowano

Counter Strike 1.6 Tibia Metin2 (jak chcesz nie mieć życia to graj w metina!)

Opublikowano

Lepiej uzbieraj kasę, bo MC lepszy :P a jak coś to polecam CS, bo mało cheaterów, ale ja wolę WR :P

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

No jak masz starego "grata", no to co się dziwić !?

Tak jak @Up'y, uzbieraj pieniądze na zakup nowego komputera, a tym czasem pograj sobie w jakąś inną grę.

2004f8x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...