Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DusselCraft[Dedyk][40Slotów][FreeBulid][AutomatyczneDziałki][V.I.P][24\7][4GB][Łącze 1gb\s]

SławoCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Imię: Damian

-Wiek (Minimum 14 lat) : 19lat

- Skype (Wymagane): mam skeypa i wlasnego Team speak 3

- Twoje umiejętności (Minimum: Cuboidy , dawanie działek , obsługa WorldGuard,WorldEdit) : komedy umniem.

- Coś o sobie: w minecrafta gram okazyjnie miłem swój serwer ale to dawno jak chcesz sie dowiedziec wiecej o mnie to wejdz na ts3: public-ts3.pl:1800

Opublikowano

Na serverze panuje chaos dwóch graczy rozwala cały spawn i mape za pomocą tnt. Nie wiem co o tym myśleć. Myślałem że server będzie fajny a wy dajeci nam cos takiego. Prosze właściciela o nie traktowanie tej wypowiedzi jak jakis hejt przeciwko serverowi. Ja poprostu z góry mówie co mi się osobiście nie podoba. Prosze o poprawinie tego bo naprawde chciałem zagrac na tym serverze.

Opublikowano

"Oberfuscator to najlepszy anti-cheat"

no prawie.. Jest to anty x ray. Anty cheat i nocheat to osobne pluginy

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Opublikowano

Na serverze panuje chaos dwóch graczy rozwala cały spawn i mape za pomocą tnt. Nie wiem co o tym myśleć. Myślałem że server będzie fajny a wy dajeci nam cos takiego. Prosze właściciela o nie traktowanie tej wypowiedzi jak jakis hejt przeciwko serverowi. Ja poprostu z góry mówie co mi się osobiście nie podoba. Prosze o poprawinie tego bo naprawde chciałem zagrac na tym serverze.

Mi tam dobrze jest taki mocny surviwal wystarczy napisac /warp las /warp pustynia i juz mozna grac

akcUvvb.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

-Imię- Kamil

-Wiek (Minimum 14 lat)- 16

- Skype (Wymagane)- Mam Micra Brak

- Twoje umiejętności posługiwania się komendami: Minimum: 10/10Cuboidy,działki, itp

123wk7.jpg

Plis Me Like ..

NIGDY NIE WIEŻ HACKEROM

Opublikowano

Proszę zmienić Zamiast OrebFuscator na AntyXray gdyż OrebFuscator można ominąć za pomocą ,,TexturePackaXray" .

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Imię: Jakub

-Wiek (Minimum 14 lat): 14

- Skype (Wymagane)Skype odmówił dostępu mam gg, mikrofon dobry ale słuchawki nie przeżyły upadku z biurka:(, głośniki mam lecz wychodzą z nich dziwne dźwięki:((

- Twoje umiejętności posługiwania się komendami: Minimum: Cuboidy,działki, itp.: ogarniam Cuboidy, dawanie działek, kick, ban, i szybkie budowanie komendami //set

akcUvvb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...