Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Trainer] Gothic Multiplayer Trainer 1.3

turbocheat

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Turbo ,piszesz Cheaty ,i lubisz crashować ,serwery...Jeśli ,znasz się na Skryptach ,to czemu nie napisałbyś Anti-Cheat'a ?

Mógłbyś ,na tym sporo zarobić...

//takie rzeczy to na pw, nie w temacie - Jeron

Opublikowano

Turbo ,piszesz Cheaty ,i lubisz crashować ,serwery...Jeśli ,znasz się na Skryptach ,to czemu nie napisałbyś Anti-Cheat'a ?

Mógłbyś ,na tym sporo zarobić...

To nie ja zrobiłem tego cheata a Risen który jest twórcą ''gothic multiplayer accrescere''.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Turbo zbyt szybki to niejesteś.

1. Cheat jest z 23 kwietnia twórca Risen

2. Podam wam moja liste rzeczy bo w gmp niegram (GMP SSIE GMPA NA TOPIE JEST)

items.txt

Wklej to do Gothic II -> System ->Accrescere-> podmien pliki -> uruchom gre przycisk 8

yiWCsl1.png
Opublikowano

Czemu nie daje mi itemów jak klikam 8.

Co do crash pod pod 3 to jest taki lag jak przytrzymam ale gracze sa na servie.

Jak się robi tak ze wywala z servera bo czaem inni tak robia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Heh doszły mnie słuchy że ktoś zrobił antymasscrash cóż teraz już się nie da walić mass crasha ale inne funkcje cheata działają dalej.Może gdybym grał jeszcze w GMP to bym skombinował jakiegoś cheata z działającym mass crashem ale nie gram więc nie proście mnie na PW o nową wersje z cheata z mass crashem tym bardziej że nie ja zrobiłem tego cheata więc niby skąd go mam wziąść?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Heh . Jest nowy mass crash dzisiaj risen zrobił ale powiem jedno niedostaniecie go ani ten dzieciak bez przyjaciół. Rozdał cheata i tera 10 letnie dzieci wkurwiają.

Wiekszość crashują serwery bo niby robią w słusznym celu którego nawet nieznają.

@up2

Taaa już skobinujesz.... 1.3 To jest ostatenicza wersja żeby dostać jakieś specialne dodatki trzeba znać risena. Wiec wątpie żebyś znowu cheata zdobył i rozdał dzieciom.

To tyle dobranoc.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Heh . Jest nowy mass crash dzisiaj risen zrobił ale powiem jedno niedostaniecie go ani ten dzieciak bez przyjaciół. Rozdał cheata i tera 10 letnie dzieci wkurwiają.

Wiekszość crashują serwery bo niby robią w słusznym celu którego nawet nieznają.

@up2

Taaa już skobinujesz.... 1.3 To jest ostatenicza wersja żeby dostać jakieś specialne dodatki trzeba znać risena. Wiec wątpie żebyś znowu cheata zdobył i rozdał dzieciom.

To tyle dobranoc.

Ja risena może i nie znam ale znałem jego kolegów a to wystarczyło.A teraz już nie gram w GMP kontakty się po urywały i tyle.Koleś dlatego napisałem że gdyby grał to "może" bym skombinował a nie że na pewno.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja znam Risena ;p

Jedyny kolega Risena jakiego znałeś, to ja. Nowa wersja została zrobiona (testowo) gdzieś pod koniec wakacji, jako update do 1.3, nowa wersja raczej nie będzie wydana.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A możesz mi wyjaśnić krok po kroku jak wgle zainstalować gmp? Bo ściągnąłem jakiegoś launchera, ale tam np. na liście nie ma serwerów....

Błagam, napisz KROK PO KROKU jak zainstalować gotik multiplejer. Z kąd ściągnąć, gdzie wkleić(chyba do system), jak otworzyć, jak połączyć... A na pewno dam lajka, i coś mi się zdaje że nie tylko ja.

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...