Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PaySafeCard

VZay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy moge kupic rp przez PaySafeCard na stacji np orlen?

2. Jak kupic i gdzie dostane ten Kod cały

3. Czy 40zł wystarczy na tego ezreala?

Opublikowano

1. Czy moge kupic rp przez PaySafeCard na stacji np orlen?

2. Jak kupic i gdzie dostane ten Kod cały

3. Czy 40zł wystarczy na tego ezreala?

1. Nie (u mnie można kupić w sklepach "Sam")

2. Prosisz sprzedawce o Paysafecard i on Ci drukuje (jak te drukowane doładowania do telefonów)

3. Tak 2x Paysafecard za 20 zł i masz CHYBA (nie pamietam)1891 RP , dostajesz bonus za 40 zł bo te kody się łączą a nie wpisujesz odzielnie .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Ale jak u mnie na stacji jest PaySafeCard to kupie ta? I na strone tej karty musze miec konto i wpisuje kod tam czy jak? Sorka za moje o ale zielony jestem w takich sprawach :mellow:

Opublikowano

Nie musisz mieć żadnego konta, po prostu wpisujesz kod przy kupowaniu RP.

Opublikowano

Aha ok. Dzięki. Jutro kupuje. A wiadomo kiedy wyjdzie ten skin? I czy jak kupie za 40zł to NAPEWNO wystarczy? Czy np bedzie odrazu za 3k?

Opublikowano

Jeżeli chodzi ci o to gdzie dostaniesz psc, wchodzisz na ich stronę, wpisujesz kod pocztowy, miasto itd. i ci wyszuka sklepy.

Nie wiadomo kiedy będzie skin, raczej nie jutro.

btw. PSC za 40 zł nie da 1.6k rp.

Opublikowano

Jeżeli chodzi ci o to gdzie dostaniesz psc, wchodzisz na ich stronę, wpisujesz kod pocztowy, miasto itd. i ci wyszuka sklepy.

U mnie w mieście (obrzeża Warszawy[wychodze z domu dam 20 kroków w prawo i jestem w Wa-wie]) znalazło mi 5 sklepów i każdy "sklep" to było albo opuszczona rudera albo w ogóle tam nic nie było. Szukaj na własną rękę . W Żabkach na 100% nie ma , u mnie jedynie w Samie .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Moderator LoL a nie wie nawet jakie są ceny Rp, żeby komuś pomóc. taka wiedza by się przydała.

Opublikowano

W mediaexpercie jest ale tylko za 20 zł. A jeżeli kupie 2 za 20zł to da mi 1700 rp? czy 1600?. Narazie kupiłem karta ale to chciałbym potem.

Opublikowano

Za 2x 20 zł dostajesz 1779rp. Kupić możesz na 100% w każdym punkcie vobisu. Jak już będziesz miał psc klikasz Kup Rp opcja PaySafeCard wybierasz kwote w tym przypadku 40zł.

beztytuubwk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...