Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czarodziej (Red Mag zwany Pożeraczem Many)

GothRain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, pykam sobie Redem aktualnie (1sp maga), mam już 19job wszystko ładnie ale moby hitają mi tyle że to normalnie porażka, w CP 42 w której po raz pierwszy padłem !!! (Tak za 6 razem ją skończyłem, zużyłem strasznie dużo ziaren) Wczesniej ani razu nie padłem, jestem przyzwyczajony do tego że wojem łaziłem bez peta bo po co ? Wkurzał mnie tylko, a tu co chwile "Działanie czynności przerwane..." czy jakoś tak...Teraz jakie eq mam sobie sprawić i jakiego peta ? Musze przyznać że moje fundusze wynoszą 10k. -.-.Jeszcze chciał bym ulepszyć jakoś SP czyli bym powbijał paru postacią 30lvl chociaż na 120ND i bym coś kupił porządnego.Więc jaki krzak/inny pet się najbardziej nadaje, jakie reski i maska, kapelusz jaki ? Na wojowniku nie miałem takich problemów.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Co ma do tego red. A to, że zdechłeś na redzie to jest porażka >< Na nim się nie da zdechnąć z tym jego skillem przerobionym, no omg. Peta to sobie najlepiej krzaczka załatw bo reszta to gówno. A jaki masz lv? Eq najlepiej różdżka na 45 u6 +5 w górę bo tak to lipna jest. I jakiś armor co tam chyba na 42 był (czy coś w pobliżu tego) u6/u7 +4 w górę i wr oczywiście z 30%. I nie masz prawa zdechnąć.

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

No powiem Ci ze mam bizu i 2,1k hp i zdycham...W sygnie masz lvl ;p itd.No ale krzaka to ciezko by bylo...Redem zdechnac to porazka? To chyba magiem nie grales, widze redow okolo 53lvl z tym sp +4 i zdechaja jak lamy i jeszcze godnosc na min...Mi gra sie nim dobrze tylko jqk zwiekszyli misje za expa to wr mam chyba z 25%...Na woju na 43 juz mialem 34%.Zastanawialem sie nad lucznikiem zeby moze nim gre zaczac...Aha, mam 60 nd (2 postacie wbilem na 30 ) i co mozna za to drogiego w grze kupic? Moge dobic wiecej.

kunshi.jpg

Opublikowano

Miałem maga 66 lv i nawalałem redem póki jeszcze był przeciętnym SP. Teraz to go troche polepszyli. Aż do robienia Holca nie zdechłem ani razu na Redzie. No ale na CP ??? Weź sobie oszczędź pieniążki, puść bota na tym redzie i ulepsz go na +3 jak taki problem masz z niezdychaniem, potem 2 życie 1 atak i gz powinno być

jphk7l.jpg

Moje projekty

Opublikowano

Ale gdzie tego bota puscic? ;/

kunshi.jpg

Opublikowano

na kurczakach/ zlosnikach.

jphk7l.jpg

Moje projekty

Opublikowano

Jak puszcze reda na zlosnikach, to skad niby wezme kase? Czarowac nie potrafie...

kunshi.jpg

Opublikowano

LOl omg wtf

No to bota zostaw na noc a tak rob bb -.- Albo sobie kup cos w NosMallu i sprzedaj. No co za problem.

jphk7l.jpg

Moje projekty

Opublikowano

co do przerywnia skilla to są do tego osłonki bodajże na 59lvl. Red jest dobry jednak na lvl 70+ ponieważ wtedy gra w 1/3 toczy się na glace a tam red/blue nie ma sobie równych xD

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...