Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

spory blad

mati18137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pare lat temu szalenczo zakochany w pewnej kobiecie, zapowiadalo sie slodko, zrobilem pare bledow np. wyrylem cyrklem /zyletka jej imie. Blizny zostaly ... literki M- najbardziej, i R, T , reszty nie widac. Jakies mascie na blizny ? czym to zaslonic? PRZEPRASZAM ALE NIE MAM POLSKICH LITER.

Opublikowano

@Clear500: Ty chyba jesteś idiotą.

@Topic: Blizny czasem schodzą, a czasem nie ( w tym przypadku zostają do końca życia ), kup sobie jakąś specjalną maść na gojenie ran, rozcięć itp itd.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Blizny z czasem zbledną ale zostaną do końca życia,zawsze jakaś bd widoczna jedyne rozwiązanie to operacja plastyczna ostatnio oglądałem że blizny da się laserem usuwać;d

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Kilka rozwiązań

1. Tatuaż szybko
  2. Maść na rozstępy zmniejszy
  3. Maść na zanik ran jest coś takiego
  4. W salonie kosmetycznym robią zabiegi na gojenie się blizn sam miałem wydałem prawie 500 i prawie nic nie widać skóra sie opala ;)
  5. Nie realne :D operacja plastyczna
  6. Albo znalezienie laski która ma podobne imie :D (to jest głupi pomysł)
  7. Zapytaj babci/dziadka o domowe sposoby najtaniej :)

Myślę że pomogłem

Opublikowano

Mnie kiedyś pod samym okiem udrapał kot i ciocia pożyczyła mi jakiejś maści tylko kurw nie pamiętam nazwy. Gdyby nie ta maść to bym do dziś miał tą bliznę, a tak to nic nie widać :) Poproś w aptece o jakąś maść na blizny

mg7k04q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...