Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.2.5][S/RP][24/7][no-premium] SquareCraft - razem tworzymy rozgrywkę

Thelleo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszedłem na serwer, pytałem się admina kilka razy np. o /jobs i takie tam to mnie zignorował, zaraz po wejściu przywitałem się z resztą graczy i nie dostałem odpowiedzi... dziękuje ale chyba nie pogram.

Nic o mnie nie wiesz ale nie martw się, wszystkiego dowiesz się od ludzi, którzy nigdy ze mną nie rozmawiali.

Opublikowano

Wszedłem na serwer, pytałem się admina kilka razy np. o /jobs i takie tam to mnie zignorował, zaraz po wejściu przywitałem się z resztą graczy i nie dostałem odpowiedzi... dziękuje ale chyba nie pogram.

Sprawdziłem żadnego admina podczas twojego pobytu na serwerze nie było (Jeżeli nie wiesz admin ma przed nickiem prefix Admin)

Ezsr.png

By LayZet

Opublikowano

serv spoko tylko szkoda ze trzeba się wybudować aby dostać cuba na dom ;/

@edit

mode dostac tego unmute?

chcialem tylko pomoc innemu...

35484659604538480649.png

macie dowod jak nie wierzycie :P ten sam admin ignorowal radara bo widzialem jak ktos wbil i sie pytal o jobs

Bardzo przepraszamy za działanie tego administratora. Porozmawiamy z nim na ten temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...