Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czołgi

GhostPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to jest z czołgami, które kupimy za prawdziwe pieniądze, jak one zdobywają doświadczenie ? Bo chyba nie da się takich ulepszać z tego co mi wiadomo. Więc co jest z tym PD ?

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

@Up:

To samo można zrobić na zwykłych czołgach.. wystarczy wszystko zbadać.

-=-

Co do czołgów premium to dobrze sie ponoć nimi zarabia, bo są tanie w utrzymaniu. ;D

x

Opublikowano

Może niewiele mniej za naprawę się płaci, bo amunicja do T34 mimo to 1k kosztuje ;). Premium czołgi mają wyższy mnożnik zarobku i z tego wynika ich zdolność do farmienia. Expa zarabia się tyle co na normalnych czołgach.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Mi tylko chodziło o to, co się dzieje z PD a nie z kredytami . Czyli PD jest na czołgu a nie np przemienia się w wole doświadczenie ?

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Ale idzie z tego uzbierać w 3 tyg. grania można uzbierać z 40 tys. wolego doświadczenia, jeśli nic z niego nie wydamy

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

No trzeba przyznać. Jak się nie wydaje to idzie tego doświadczenia.

@Edit:

Czasem jak o tym zapomne to mi 3k pójdzie.

x

Opublikowano

ja mam teraz ponad 35 k free expa. Szybko np. na is3 się nabijał bo is3 dobry czołg i dużo expa dostaje

Opublikowano

Ja trzymam to doświadczenie, na specjalne okazje. Wtedy, gry trzeba kupić coś bardzo szybko ;)

Mam 58 k

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...