Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaczac od nowa w Metin2

Idefis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Gralem kiedys w metka, moze i mnie ktos tam pamieta z moich gotowców z botami.....

Przestalem grac z wielu powodów ale jedna byla najwazniejrze, brak czasu, trening, praca, dziewczyna.....

Tera nadchodza wakacje no i treningu nie mam, a w pracy tez wakacje, ucze informatyki w gimnazjum, i mam 100€ na karcie paysafecard i moje pytanie jest czy jak bym zaczol od kompletnego 0 grac od nowa to co by kupic w IS za ta sume i jak zrobic aby ta kasa zmienila mi sie w yangi dosc szybko.Moja dawna postac byla wypasiona all +9 i bony ze az mozna sie poplakac ( w sensie bardzo dobre ) no i tera troche mi ciezko od nowa zaczac jak tylko mysle o tym co musze znow przejsc... :P.

I jak tam sprawa z botami, tzn. FishBot, KamerMod, blokada HackShielda..... No i jesli zaczne znowu grac to i tez zaczne dawac gotowce z wszystkim i na jakim serwie ajmniej GM`óm.

I ostatnia rzecz, jaki serwer teraz jest najleprzy do grania, pod katem ilosc rzeczy i ich cena, bo pamietam zeby kupic zbroje plytowa z lusek albo zlota zbroja plytowa musialem sie nameczyc okolo 2 miechy zeby ja kupic +9.

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Zacznę może od tego że piszmy " zaczął" a nie "zaczoł".

Co do pytania zawartego w temacie to na metinie pl nie opłaca się grać.

Lepiej sobie pograć na jakiś privach, o wiele większa zabawa niż na pl.

Jeżeli już koniecznie chcesz zaczynać grę to polecam najnowsze serwery np. solar.

Sądzę że gra od zera i ładowanie kasy nie ma sensu. Już lepiej kase którą chciałbyś

poświęcić na sm wydać na jakąś dobrą postać na allegro. Jeżeli jesteś zainteresowany

to ma na sprzedasz całkiem dobrą sure wp (77lvl) na solarze - oczywiście za złotówki.

HBV27j.png

Opublikowano

Ja mieszkam w hiszpani a wiec z kupnem Postaci bedzie troche problem bo jedynie co moge to jest kupno cos po przesz Paysafecradt, UKash... i takie tam podobne.

EDIT.

I jak tam z hackami w PL?? tzn. z blokada Hackshielda, kamermodem, fishbotem... dzialaja nadal czy to historia??

1370985415-U261426.png

Opublikowano

Ja ciebie pamiętam :P Jak wracasz to tylko sg albo us ale polecam sg lepsze :P Shinshoo sporo polaków gra.

Opublikowano

Jelsi wracam to do PL albo do Hiszpañskiej wersji, ale raczej do polskiej pojde ;)

1370985415-U261426.png

Opublikowano

Właściwie ani PL, ani privy nie są w pełni dobrymi wyborami - oczywiście każdy ma też swoje wymagania. Jeżeli patrzeć na PL, to sporo osób odeszło przez zachwianie się wartości yangów - złotówki to główna waluta, którą używa się nie tylko w IS. Natomiast privy... plusami niewątpliwie są rozwinięte serwery, dużo eventów, nowości itp... Jednak niestabilność i luźne administracje mogą psuć wrażenia z gry.

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

Why not? Możesz zacząć, na serwerze 25/26.

Na innych serwach w tych czasach się już zbytnio nie opłaca.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

lepiej na sg. jak masz aż 100e na karcie to super start z przedmiotami is które możesz sellac

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Lepiej zacząć na SG.

Jeśli PL to Solar - niskie ceny, wszystko w sklepach, i jest tam trochę dzieci ;x

1382375685-U592769.png

Opublikowano

jeżeli chodzi o privy polecam ci bardzo stabilny iMetin; Balmora; Tiveria a z 4fun xenox i glador oraz z easy pandora atlantis a jak już chcesz pl to solar.

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Dodam ode mnie troszkę, nie czytałem postów bo to ma byc odpowiedź ode mnie!

Pl odpada, nie polecam Ci tam grac, masa botów, mało graczy - No na niektórych więcej, solar , monastyr.

Gra za bardzo uzależnia i wymaga dużo czas, allegro kozaczy możesz kupic wszystko wiec to juz nie ta gra.

Bez Isa nie dasz rady, dasz ale w długim okresie czasu, a na to zdecydowanie szkoda czasu.

Widząc po poście u góry, widzę że Chcesz pograc na hackach... Jak zablokujesz Hs'a, to prawdopodobnie nie wykryją, choc jest nadzieja .

Fish boty są działające na PL, wystarczy poszukac na MPC.

Jeśli chodzi o privy, to polecam Tiveria, podchodzący pod PL jest ogarnięty server, is na tym serwerze nie jest góra.

Balmory nie polecam, za dużo rzeczy w is, które można sprzedac za ładną cenę w grze, wiec jest to troszke nie fair dla ludzi ''biednych'' że tak to ujmę.

Tyle ode mnie, Pozdrawiam.

Dafuq ?

Opublikowano

Trochę ode mnie.

Odradzam PL'a ! US moim zdaniem też odpada. Polecam gorąco SG. EQ na 20 lvl to nie problem, ponieważ dropią w grocie i ludzie nieraz nawet dają za free. Ludzie są naprawdę mili, zawsze pomogą. Na start masz na tydzień bonusy expa dropa itd. Polecam Ci poszukać tematu na elitepvp linku, dzięki któremu dostaniesz te bonusy na miesiąc :) Załóż Bodego , wbij 35, zrób bojowca i w m2 drop kase. Później załóż postać, którą chcesz grać i spokojnie możesz cisnąć coraz wyżej nie martwiąc się o kasę , bo masz dropka :) Tak więc graj na SG. !

Opublikowano

Zapraszam na NL właśnie dzisiaj zacząłem grę, ceny takie jak na pl w 2007-8

Aura kosztuje tera 2kk, truta 36 sr +6 full kd +4 35kk to wiesz ;)

Zapraszam też tu gram.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

ludzie umiecie czytać ze zrozumieniem? on chce albo PL albo hiszpańskiego,a wy z uporem maniaka wciskacie mu SG.PL-polecam Solar,sam tam gram,ceny normalne w porównaniu do innych.Nie wiem jak z cheatami jest,bo ostatnio aktualizowali HS i ma w końcu działać(nie wiem czy chcieli postraszyć czy na serio).Przez 1,5 miecha nie grałem także nie jestem w temacie z cheatami.za 100e masz sporo smoczych monet,yangi na allegro na solara nie powinny być też drogie,także na lajcie sobie kupisz dobre eq.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...