Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Broń jaką polecacie

Ferox10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż dzisiaj zrobilem trasfer na 10000 BattleFunds i jest takie pytanko jaką broń polecacie do kupna. Mam 5 lvl prawie 6.

Pozdrawiam Ferox.

Opublikowano

Ale jaką klasa ?

Recon - M95 lub L96a1

Medyk - MG36

Inżynier - MP5

Assaulter - AK-47

Najlepiej kup zestaw za 8 lub 9 tys. i będziesz miał najlepszą broń i dodatki.

Opublikowano

AK to gowno POZDRO jak juz to polecam XM8 fajna bron dobra celownosc obrazenia tez ale wybralbym pakiet poniewaz sa dodatki

Opublikowano

A dla snajpera jaka broń ?

Pamiętaj! Jeśli zasłużyłem , kliknij na "Lubię To"!

Ciebie to nic nie kosztuje, ale mnie motywuje. ^^

Opublikowano

A pod jakim względem jest np. lepsza od "GOL" lub od "L96A1"

A ten zestaw to tylko snajperka plus ubrania czy jeszcze coś ?

I jak mam np. 8lvl a M95 jest od 20lvl to będę mógł zamontować w niej dodatki czy tylko od 20lvl bo wygrałem w kartach magazynek (na zawsze) i jak testowałem M95 to nie mogłem zamontować ;/

Z góry dzięki za odpowiedzi ;)

Opublikowano

Kupiłem ten zestaw na siódmym poziomie z m95 ubraniami i dodatkami, i bez problemu założyłem te dodatki do m95 ;)

WaldzioxD.png

Opublikowano

Żeby załozyc dodatki trzeba miec bron na perm:) Sniper M95 only;d

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

On nie mogl zalozyc tego dadatku poniewaz nie ma broni na 4 ev...do sv-98 wlozysz go bez problemu

A ze snajperek zestaw najbardziej sie oplaca

Opublikowano

A pod jakim względem jest np. lepsza od "GOL" lub od "L96A1"

A ten zestaw to tylko snajperka plus ubrania czy jeszcze coś ?

I jak mam np. 8lvl a M95 jest od 20lvl to będę mógł zamontować w niej dodatki czy tylko od 20lvl bo wygrałem w kartach magazynek (na zawsze) i jak testowałem M95 to nie mogłem zamontować ;/

Z góry dzięki za odpowiedzi ;)

Bo M95 strzałem w głowę zabija na jeden strzał.

461151420292002410470.png
Opublikowano

WTF od kiedy Ty grasz ?... GOL traci na DMG o 10 moze 15 ale i tak Head-kill L96A1 podobnie za to maja szybszy reload i nie ma ich w pakiecie

PS Kto Cie uczy POLSKIEGO?

Opublikowano

Kupiłem ten zestaw na siódmym poziomie z m95 ubraniami i dodatkami, i bez problemu założyłem te dodatki do m95 ;)

A jakie dodatki się dostaje ? Czy są one losowane ?

Bo M95 strzałem w głowe zabijasz na jeden strzał.

Ale że z daleka tak ? Bo z bliska to z sv-98 też na hita.

Miałem na 1 dzień M95 ale ma strasznie mało naboi ;/ (12) macie jakieś propozycje na zwiększenie?

Opublikowano

WTF od kiedy Ty grasz ?... GOL traci na DMG o 10 moze 15 ale i tak Head-kill L96A1 podobnie za to maja szybszy reload i nie ma ich w pakiecie

PS Kto Cie uczy POLSKIEGO?

Możesz Mi powiedzieć do kogo piszesz?

Liczy się jak największe DMG.Nie ważne czy na head czy nie.Dla niskich lvl warto kupować zestawy, gdyż żeby odblokować trzeba wbić parę lvli, a w zestawie wystarczy mieć fundsy.A tych broni jak napisałeś, w zestawie nie ma.

Ale że z daleka tak ? Bo z bliska to z sv-98 też na hita.

O to chodzi ze snajperkami.No bo co to za snajperka na bliskie odległości?

Opublikowano

A jakie dodatki się dostaje ? Czy są one losowane ?

Dodatki są opisane przy tym pakiecie, dokładnie nie pamiętam co, ale chyba wszystko oprócz lunety.Możesz także pobawić się w losowanie dodatków ,ale nie polecam Ci tego jak kupisz już ten pakiet z m95.P.S : Losuje się w supply drops.

WaldzioxD.png

Opublikowano

Jakis baran tutaj pisał że w snajperce jest najważniejszy dmg... OMG??

Najważniejsze jest żeby zabierała ona ponad 50 życia.... Gol i l96a1 sa lepsze od M95 bo sa o dużo szybsze... i do tego celniejsze...

Dajesz dobre dodatkami do Gola lub l96a1 i wymiatasz....

Po co ze snajperką na bliskie odległości?

Hmm myślisz że nie ma w tej grze ofensywnych snajperów? Żeby na małych mapach osiągnąc wyniki takie jak medyk lub assault trzeba grać ofensywnie...

Opublikowano

Mechanik - MP5

Szturmowiec - AEK-471 / SCAR-L

Medyk - MG36

Snajper - VSS Vintorez + ballistic scope (5x / 6x zoom) lub L96A1

Opublikowano

Jakis baran tutaj pisał że w snajperce jest najważniejszy dmg... OMG??

Najważniejsze jest żeby zabierała ona ponad 50 życia.... Gol i l96a1 sa lepsze od M95 bo sa o dużo szybsze... i do tego celniejsze...

Dajesz dobre dodatkami do Gola lub l96a1 i wymiatasz....

Po co ze snajperką na bliskie odległości?

Hmm myślisz że nie ma w tej grze ofensywnych snajperów? Żeby na małych mapach osiągnąc wyniki takie jak medyk lub assault trzeba grać ofensywnie...

Takie jest moje zdanie, nie musisz mnie od razu obrażać.Jeśli nawet jest szybsze, to co Ci da kiedy kolesiowi zdejmiesz około 70 hp, zorientuje się i wbiegnie za róg.Wtedy możesz szukać wiatru w polu.

Co do odpowiedzi na "krótkie odległości" to zależy od stylu gry, mapy.

"Jaką broń polecacie?"- Ja polecam taką broń, ty taką.Każdy ma inne zdanie.

Opublikowano
Możesz Mi powiedzieć do kogo piszesz?

Liczy się jak największe DMG.Nie ważne czy na head czy nie.Dla niskich lvl warto kupować zestawy, gdyż żeby odblokować trzeba wbić parę lvli, a w zestawie wystarczy mieć fundsy.A tych broni jak napisałeś, w zestawie nie ma.

Piszę do CB

NIe liczy sie jak najwieksze dmg....; F a chodzi mi o twoje wczesniejsze zdanie ktore nie ma ani ladu ani skladu

Bo M95 strzałem w głowę zabija na jeden strzał.

Takie jest moje zdanie, nie musisz mnie od razu obrażać.Jeśli nawet jest szybsze, to co Ci da kiedy kolesiowi zdejmiesz około 70 hp, zorientuje się i wbiegnie za róg.Wtedy możesz szukać wiatru w polu.

Co do odpowiedzi na "krótkie odległości" to zależy od stylu gry, mapy.

"Jaką broń polecacie?"- Ja polecam taką broń, ty taką.Każdy ma inne zdanie

On Cie nie obraza jeszcze ^ ^

A co do zdania drugie jest taka umiejetnosc pokazujaca ilosc hp wiec mozesz prezycyjnie i szybko dobijac przeciwnikow..Zreszta malo kto umie uciec przed snajperem

Ja wole walnac dwa razy po 70 niz raz 90...

Opublikowano

Mechanik - MP5

Szturmowiec - AEK-471 / SCAR-L

Medyk - MG36

Snajper - VSS Vintorez + ballistic scope (5x / 6x zoom) lub L96A1

VSS to gówno -.-

Jak grasz reconem to kupuj sniperkę, która zabija za 1 strzałem, a nie się chcesz męczyć po 4-5 strzałów na kolesia... co to za sniper który musi zabijać z bliska, grajcie rolę snipera i kampcie daleko za liniami wroga, chowając się z jednego dachu na drugi, a nie szturmowo łazić z jednej pozycji na drugą, nie jesteś assaultem ani medykiem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...