Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

X ile jest alchemia na Lyssa?

koxmaster1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chaos na maxa ;[ Free silki nie , ale masz vote za które możesz zarobić silki . Bot działa - mbot , czy jest legalny - Tak . Ile sosów? Dziwne pytanie , bo ciężko określić , ale serwer już dość troszkę mam , więc dość sporo ich jest - szczególnie sunów.

Opublikowano

Aha zrozumiałem :) Jakie są raty alchemii podejrzewam że nie więcej jak x1,75 . Co do tego programu do zmiany ip , myślę że pomyśleli o tym i nie dasz rady.

Opublikowano

A co do alchemi? Czy z programem do zmiany IP mozna votowac za silki ile się chce?

Na Lyssie masz zapis kto votował na IP + Na konto więc ciężko =) Pozatym logi są sprawdzane cały czas, więc temu kto próbuje oszukiwać jakim kolwiek sposobem zostaje wyłączony access do vote4silk.

Alchemia jest +1-+5 x2 , +6 +7 100% , +8 - +13 x2.

Free silków nie ma ale sporo eventów na silki, jak vote4silk, video event, losowania, najlepsze screen shoty z gmem, albo zareklamuj nasz server.

Soxów jest dość sporo ale sox drop jest x2 na 80-100 a x10 na 1-80, więc nie ma problemu, także soxy można zdobyć za coiny, które dropią na uniqach + egy weapony z specialnego uniqa Kidemonasa.

Działa mbot i jest legalny ( zcrackowany i zwykły)

A slotów jest 1000 i gra codziennie okolo 400 ludzi =).

Opublikowano

Link jest w publikacji ale łap

www.lyssa-online.com

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...