Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 SG kilka pytań

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka zaczynam na dobre dzisiaj grę na sg . Kilka pytań :

1.Gdzie gra dużo polaków - chodzi mi o gildię , osoby , które mogą pomóc na początek? Proszę o jakiś kontakt osoby , które mogą pomóc jakoś :)

2.Czy grając na modzie od kamera mogę bana wyłapać?

3.Jak łatwo zarobić na początku?

Mogę wymienić itemki na solarze , za itemki na Sg :) Piszcie Pw albo gg ; min:kozki śr 40 5 bonów , 5 kątna +9 , itemki z pż 1/1,5k pż.

Opublikowano

1.Troche ale to najlepiej na czacie napisac albo z kolega zaczac grac tak najlepiej bo teraz juz duzo polakow z hight lvlem

2.Wiadomo ze tak...

3.Dosc latwo poniewaz w m2 wogole nikt nie chodzi i bardzo latwo spotkac metiny naprawde az sam sie dziwilem, na kazdym ch pusto w m2 bo wszyscy juz las itp ;)

Opublikowano

1.W shinso i jinno sa gildie z polakami.

2.Tak, a sg to awet mozesz po paru miutach dostac ;)

3.metki m1/m2 , lowienie ryb, dropienie medali

1337113491-U379973.png

Opublikowano

Spoko wybrałem Jinno , czy ktoś z tego królestwa , może mi zapewnić jakąś pomoc , podobno łatwo tutaj strasznie dostać bronie na 1lvl +9 . Napiszcie mi na PW w związku z gildią . Btw kto wygrał tą wojnę królestw , dzięki której ileś expa się dostaje?

Opublikowano

Chyba tez zaczne gre i moze w jinno ale niech ktos powie w ile sie nabije 75 ? i jaka postac lepsza najpiierw chce robic dt a potem na 80 lvl pvp woj mental body czy wp ?

Nie ma Sygnatury :)

Nie zbieram + ani niczego Nie zalezy mi na tym

Jestem tu tylko po to aby pomóc albo uzyskac pomocy !!!

Opublikowano

WP dt najłatwiej sie robi, bodym tez, mentalem mialbys z tym problem, do pvp mental tez taki sobie.. strasznie powolny, tylko w v2 wiecej wezmie :P rob jak wolisz

emiiq.png

Zapraszamy na World of Metin2 :3!

metin2.co.nz

Opublikowano

Gram w jinno i początkowo zarabiałem w m1 na metkach , ale gdy już zrobiłem boja to poszło z górki , body 35 lvl bardzo ładnie się spisywał teraz wbiłem nim 42 ubrałem i bije metki dolina/pustynia/sohan co prawda troszkę ich mniej ale już mi się znudziło ciągłe m2 w którym metków jest jak na lekarstwo a no i przy okazji expie buffka.

A no i wiadomo ubierzesz się szybko ja w ciągu 20 dni gry jestem ubrany w miarę i mogę sobie pozwolić na wczytywanie aury przez rady którymi można handlować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...