Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ROZJEBANA NOGA POMOCY!

zbychu kosa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmieszni jesteście, dla was każdy jest trollem, granat wam dupe. Widać przecież że jest rozcięte, panowie detektywi, może nie znam się najlepiej ale na fake to nie wygląda.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Mógł sobie przykleić nitkę geniuszu

Na tym forum, nie ma aż takich dobrych trolli...

Opublikowano

Tak, 1 post 13:39h, zdjecie o szwach 14:26h myslicie ze lekarz by od razu ? a droga do domu (nawet samochód) chyba ze mieszkasz obok szpitala to co innego :D

Opublikowano

NIe cała godzina hhmmm coś mi tu nie pasuje... Wygląda to wszystko w miarę realnie ale te zszycie jak by te kreski były długopisem narysowane hehe takie mam wrażenie...

Coś za szybko wróciłeś :P

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Przepraszam bardzo a jak masz net to możesz chyba napisac sms z bramki do mamy co nie?

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Idioci xD. Przez te wasze durne posty które czytałem, zupa mi wystygła... :D

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Ja cie znajde i cie zamorduje ! jadłem pyszny obiadek na który czekałem od rana wchodze a tu te zdjęcie nie mogłeś dać w spojlerze ?! i obiadek nie smakował tak jak przedtem zmarnowałeś mój dzień znajde cie i będziesz klepał czoło o beton!

RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...