Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bug wojska na privatewars

PsychO198

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja także poprosiłbym info o bugu na pw. :mellow:

Lajkuję za pomoc,

pomagam,

rozmawiam,

rozwiązuję problemy... :)

securid.jpg 70lvl SecurID mental - OFF. ( PL )

Zbieram PLUSY, a także daję...

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to juz przesada koleś wyslal na mnie 68mln kawalerii zadnym wojskiem tego nie przebije prosze kto zna odpowiedz niech napisze nareszcie chyba dostanie od kazdego like. jak nie masz sie jak bronic to gra jest bez sensu

Opublikowano

To proste -.- Wysyłasz wojska na opuszczoną wioskę wszystkie tylko nie szlachcica. I masz jakąś tam szansę że zbugujesz je. Ja takim sposobem siedziałem 3h na koncie i miałem ponad 10mln pików mieczy. I ponad 1mld łuku. Oddałem konto koledze. Ale wysyłasz i jakiś procent jest że zbugujesz. Najlepiej otworzyć z 20 kart na tą samą wioskę i całym wojskiem co 1 sek. jak przyjdzie od razu atak. I tak Ciągle. Innego sposobu nie znam. Myślę że pomogłem. Liczę na Like :)

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Jejku. Ile razy mam wam pisać? Wysyłajcie na wioski barbarzyńskie ataki z całym wojskiem(bez grubego) I jest jakiś tam % szans że Ci się zbuguje wojsko. Jak tak robiłem i byłem Top1 na pewnym serwerze. Nie polskim. Otwórzcie z 20/30 kart i we wszystkich ataki. Zmieniajcie Kartę i dajecie Atak!. No i cała filozofia :> Prawię na każdym prywatnym serwerze to działa :) Jeśli czegoś jeszcze nie wiecie to piszcie na PW. Liczę na Lika :)

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Jejku. Ile razy mam wam pisać? Wysyłajcie na wioski barbarzyńskie ataki z całym wojskiem(bez grubego) I jest jakiś tam % szans że Ci się zbuguje wojsko. Jak tak robiłem i byłem Top1 na pewnym serwerze. Nie polskim. Otwórzcie z 20/30 kart i we wszystkich ataki. Zmieniajcie Kartę i dajecie Atak!. No i cała filozofia :> Prawię na każdym prywatnym serwerze to działa :) Jeśli czegoś jeszcze nie wiecie to piszcie na PW. Liczę na Lika :)

Masz racje ale nie musisz otwierac 20 kart poprostu szukasz jakiejkolwiek wioski ktora lezy od ciebie tak blisko ze jednostki np ciezka kawaleria idzie 0:00:00 sekund i powtarzasz ataki tak dlugo az nie bedziesz mial limitu wojsk czyli 2147483647 jednostek:D

Najlepiej robic to przyciskami BackSpace i nastepnie Enter;]

Opublikowano

Ja tak robię i jakoś nie mam więcej wojsk :/ Cały czas BackSpace i enter i nic :/ Czy to zależy od przeglądarki czy na każdej?

Opublikowano

DOBRA :D

JA WAM NAPISZE JAK SIE TO ROBI

JA ROBILEM TO NA FIREFOXIE

ROBICIE OD NOWA KONTO NA S2

ROBICIE JAKAS ILOSC WOJSK,JA NP ROBILEM SOBIE 4K LEKKIEJ

KLIKACIE NA MAPE

ZNAJDUJECIE WIOSKE NAJBLIZSZA WASZEJ WIOSCE,JA MIALEM JEDNO POLE KOLO SIEBIE

KLIKACIE WYSLIJ WOJSKA

WYBIERACIE JAKIES WOJO,NP 4K LEKKIEJ

KLIKACIE NAPAD

I TERAZ ROBICIE TAKIE CUS ;D

MACIE TAM PRZYCISK OK

TRZEBA GO KLIKAC BEZ PRZERWY MYSZKA,MACIE TAK KLIKAC ZE 5SEKUND,JEDNOCZESNIE KLIKAJAC MYSZKA KLIKACIE ENTER,ALE ENTER MACIE TYLKO WCISNAC A NIE KLIKAC CO CHWILE,JAK JUZ WCISNIECIE ENTER TO MYSZKA NIE KLIKACIE,BO ENTER BEZ PRZERWY WYKONUJE SKRYPT NA ICH SILNIKU [NIEKTORZY WIEDZA O CO CHODZI]

TO ILE WOJSKA BEDZIECIE MIEC ZALEZY TYLKO OD CZASU TRZYMANIA TEGO WSPANIALEGO KLAWISZA

HEHE

I JESZCZE JEDNO,TAM U GORY PISALI ZEBY WYSYLAC BEZ GRUBEGO,WCALE TO NIE PRAWDA,DZIALA ROWNIEZ Z GRUBYM MI Z 4 ZBUGOWALO NA 200 :D

POZDRO

DACIE ZA TO + ??? ;D [PLISS]

NAPISZCIE MI CZY TO DZIALA WAM,JAK COS TO POMOGE :)

Opublikowano

@up czyli myszką klikam jak wariat OK jednocześnie trzymając enter? potem puszczam ok i wciskam nadal enter?

Działa:D z 4k mi się zrobiło 60k!!!!111oneoneone

unit_light.png 443940 Lekki kawalerzysta

unit_light.png 1331820 Lekki kawalerzysta

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...