Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z wiedzminem

MrBlOoDcrew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zakupilem sobie Wiedzmina edycje rozszerzona.

Wszystko fajnie sie zainstalowalo bez problemow.

1 gre rowniez rowniez bez prioblemow zagralem.Dochodzac do Aktu 2.

Ale gdy chcialem odpalic nastepnego dnia. To wyskakuje okno z wiedzminem klikam "Uruchom gre", okno nam zniknie i nic sie nie dzieje. Ani nie pokazuje jakiegos erroru. Poprostu 0 reakcji gdy klikne "Uruchom gre".

Jakie pomysly jak rozwiazac ten problem?:>

Opublikowano

Uruchom Wiedźmina w trybie administratora.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Uruchom w trybie zgodności z systemem, zainstaluj najnowsze stery do karty graficznej.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Może był jakiś błąd podczas instal. Spróbuj reinstalla.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

reinstal nic nie pomogl. Stery do karty mam najnowsze. Chociaz podczas instalowania wiedzmina. Korzystaloem tylko z 2 plyt podczas gdy mam ich 5. Wystarczyla mi Wiedzmin z gra i wiedzmin z materialami dodatkowymi. A posiafdam rowniez materialy filmowe,muzyke inspirowana gra i sciezke dzwiekowa.

Opublikowano

Masz może programy DaemonTools lub Alcohol? Jeśli masz to odinstaluj je. Zainstaluj także patche.

8can.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...