Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Woj mental 42 co dalej ? ;)

JabLoN000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie co mam dalej robic mam 42 lvl woj mental

Skille : Silne m6 4 ku do m7 Duchowe m4 2 ku do m5 3 skill na m bedzie to Tapniecie

Kon:Bojowy 11 lvl

Eq

Bron:FMS+9 sr 17 kd kryta +3 i potwtorki +3

Zbroja: Lwia +9 kd defa i uchylki +3

Helm:Zelek +9 2% na ludzi

Buty:Na 1 lvl +7 ,, Buty 51lvl 1k pz

Branza:nie ma

Tarcza : Bojowa +9

Kolce: Ebo +9 2 % nieumarli 4% miecze

Naszyjnik: na 42 lvl z pz 1500

Srodki: 5kk -.- + Itemki na sell (nie wiem czy zostawic) zelek +5 20 dt kolce na1 lvl10 dt

Buty na 9 lvl 10 na miecze kd speeda +3 Fasolki itp

Mam tez buffa 40lvl skille pomoc blogo m2

z 5 shopkow ;pp

i dropka 35lvl body

Zalezy mi tez na jak najszybszym wbiciu 75 lvl zeby pojsc na dt

Prosze nie odsyylac do innych tematow bo tam sie czeka caly dzien na odpowiedz ... :/

Nie ma Sygnatury :)

Nie zbieram + ani niczego Nie zalezy mi na tym

Jestem tu tylko po to aby pomóc albo uzyskac pomocy !!!

Opublikowano

Na początku trzeba coś zarobić, chodź na metki, pustynie dropić ogony węża z + i bez,

Przydało by się kupić branzę +1500/2000 HP

Zbroje wymienić na 42 +9 najlepiej żeby miała 1500+ hp ( Lecz nie musi mieć bonu )

Kupić czarną okrągłą +9

Takie eq starczy Ci nawet do tego 75 lecz po drodze można wymienić znów zbroje i tarcze na inną ;]

Zapomniałem dodać że dobrze by było wymienić fms na ribka

Legenda
Opublikowano

Tak jak kolega wyżej najpierw trzeba coś zarobić. Ubijaj metki 40-55lv oraz chodź na bossy typu wódz orków, best kapitan zawsze jest szansa, że wydropisz kamień duchowy, a to zawsze źródło zysku. Zainwestuj w branze z białego złota +9 albo jakąś inną z 1hp+. Po zarobieniu zakupić lub wymienić się zbroją na smoczą +9 z kd +4 oraz jakimś bonem (HP+, Obserwacja do PŻ) oraz z dnia na dzień staraj się wbijać księgi silnego ciala na wojownika oraz pomoc i blogo na szamanke.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Klep metki 45 lvl aż będziesz miał na riba sr 35,tarcze na 61 +9, boga smokow +9, srebrna 9 bądź jakąś 1,5k hp, do tego kup okrągłą +6, drop helmy na 60ty i zrob sobie +7/8.Pozniej buty zmien na fenki +7/8 z hp. Tarcze riba i srebrna kup jako pierwsze, zarobic powinieneś szybko, poniewaz na metkach 45 dropia ogony.

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...