Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Auto Alchemy - vSRO, BlackRogue, ECSRO.

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Nie wiem czemu ale mi nie działa wszystko dobrze robie tylko gdy właczam bota pisze cały czas connected to ph... pomożecie?

Mam to samo. Jak rozwiazac ten problem ?

Opublikowano

Nie wiem czemu ale mi nie działa wszystko dobrze robie tylko gdy właczam bota pisze cały czas connected to ph... pomożecie?

Jak włączam bota ?

Z botem to nie działa ,musisz odpalić przez loadera wszystko dokładnie jak w tutorialu i będzie ok :)

77678022723864382104.png

Opublikowano

~ 2. Edytuj plik phconnector.ini następująco :

[phConnector]

IP=[server ip]*

Port=[server port, mostly 15779]

LoginListenPort=15778

WorldListenPort=15777

BotPort=22580

ServerBlock=

ClientBlock=

Dev=0

*(Jeżeli nie jesteś pewny jakie ip ma twój wybrany serwer użyj edx loadera)

To nie wiem ,a może źle zrobiłeś ten punkt ?

77678022723864382104.png

Opublikowano

Te punkty zrobilem dokladnie jak podano i nie dziala mi, w oknie programu wyswietla sie caly czas napis ze program chce sie wlaczyc ale nic sie nie dzieje nawet po 10min,

Opublikowano

To nie mam pojęcia ,ja zrobiłem wszystko dokładnie jak w tutorialu i wszystko działa.

((Mam nadzieje że phConnector nie zamykasz ?))

77678022723864382104.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema włączam wszystko jest git, włączam phConnetcor później edxloader klikam "Lunch" i w phConnectorze wyswietla sie "Connecting to the loggin Server" i pokazuje się to mini okineko przy włączaniu silka i tak stoi co mam teraz zrobić?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

czasem sie zacina , bedzie update kiedys ?

Update będzie jeżeli autor zrobi, masz powyżej jeszcze łatwiejszy w obsłudze, ale tylko na serwery vSro.

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam mam pewien problem, a mianowicie odpalam ten program, gra mi sie odpala i po wpisaniu passow i kodu nie przechodzi do postaci (wyboru postaci) nie wiem co jest grane na kazdym programie tak mam jakies rady? z gory thx

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Silkroad] Auto Alchemy - vSRO, BlackRogue, ECSRO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...