Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Lowe i allegro

Shoobe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Offtop:

Przepraszam za ten offtop, ale już mnie to irytuje. Ostatnio dostałem ostrzeżenie 5% za to, żę "b a w i ł e m się w moderatora"

Bo napisałem, że temat powinien zostać przeniesiony. ( z minecrafta do Pogaduszki+komputery )

I co do wypowiedzi oban-a:

Ja tylko chciałem dodać coś do sprawy z tym allego itp.

I co by nie było, że ZNOWU spamuje

@Topic:

Uważam, że bardzo ryzykowne jest kupowanie takich rzeczy przez allegro.

Lepiej samemu sobie kupić w zakładce "prezenty"

Edit:

@Up:

Korosor mistrzowskie nabijanie postów ;D Wcale nie zauważyłem. :D^^

x

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja kupiłem LWA, 2500 golda i nie było problemu. Kupiłem za 155 zł choć były za 145 zł, ale nikt nie kupił, a ja kupiłem od gościa, 7000 sprzedanych rzeczy, 100% pozytywnych komentów. Jest bezpieczne, jak ogarniasz. Daj te pare zł więcej, ale kup od tego, od której najwięcej osób kupuje.. Golda miałem po 2 h, (W NOCY !!), LOWE po 24h, bo tyle musiałem czekać, bo tyle było napisane w aukcji. Wysyła jako prezent (najczęściej z ultimate points) http://allegro.pl/world-of-tanks-wot-czolg-lowe-i2427185589.html Ja kupiłem od tego gościa. Najpierw płacisz (najlepiej przez allegro), później wysyłasz mu info, czyli swój nick, i po dniu masz czołg. :)

6cluij.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...