Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Lowe i allegro

Shoobe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć czy opłaca się kupic Lowe przez allegro (niby za 150zł), czy jest to bezpieczne i czy ktos z was tak wlasnie kupil lwa?

2815676267.png

Opublikowano

@kamikadze2240 nie odpowiedziałeś na pytanie, pytam się o lwa bo chce go nabyć

@korosor dzięki idzie like

A jest może jakiś inny sposób na tańsze zdobycie go? wiem że można jako prezent ale może coś innego da się wykombinować

2815676267.png

Opublikowano

nie, to nie jest do końca bezpieczne

Nie wiesz a piszesz ja gold kupuje na alegro od kilku miesięcy oraz czołg premium i nic

A gold on ci poprostu kupuje

36292.gif

Opublikowano

allegro nigdy nie jest w 100%bezpieczne. Nie mówię że napewno cię oszuka. Dużo naczytałem się o tym jak kogoś wycyckali na allegro, a potem pretensje że czują się oszukani.

Opublikowano

Tylko to grozi banem bo za sprzedawanie konta jest ban widzialem takie przypadki ze ktos kupil konto pogral se miesiac i dostal bana za nie legalne konto.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

O nie.. gościu wychodzi na "-"

Bo grał pewnie z parę miesięcy.. kupił Lowa= 170 zł +wydania kasa za dokupienie miejsc w garażu+ opłata za prąd :D

Gościu chyba po prostu potrzebuje kasy xD

x

Opublikowano

Posłuchaj, nie podaje emaile więc w każdej chwili może konto odzyskać, a ty się nikomu nie poskarżysz bo sprzedaż jest nielegalna. To konto jest pułapką. Mój kolega kiedyś tak robił. Miał konto, wystawiał na allegro bez emaila a po dwóch tygodniach od sprzedaży po prostu przywracał hasło i papa. Wiem że to niezbyt fair ale zawsze miał full kasy. Niestety potem miał problemy.

Opublikowano

Posłuchaj, nie podaje emaile więc w każdej chwili może konto odzyskać, a ty się nikomu nie poskarżysz bo sprzedaż jest nielegalna. To konto jest pułapką. Mój kolega kiedyś tak robił. Miał konto, wystawiał na allegro bez emaila a po dwóch tygodniach od sprzedaży po prostu przywracał hasło i papa. Wiem że to niezbyt fair ale zawsze miał full kasy. Niestety potem miał problemy.

Niech zgadne problemy prawne?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

nie.... ban na allegro ponieważ jego obroty przekraczały limit. Ponad 3000 zł zarobił.

Nie rozumiem jak mozna dostac bana za to ze sie zarabia.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

jest jakiś limit po którym trzeba otworzyć działalność gospodarczą. Nigdy się nie orientowałem w tych sprawach ale to jakieś kolidacje z odprowadzaniem podatków. Ja kiedyś też spróbuje wystawić "zdjęcie lowe" albo "zdjęcie konta" lub coś w tym stylu. Takie aukcje naprawdę czasami nieźle szły. :ninja:

Opublikowano

Ja też nie próbuję tego. Na razie myślę. Napisałem to bo na bardzo sławnej stronce z obrazkami była właśnie licytacja zdjęcia która doszła do 4000zł

Opublikowano

polosuj obrazki na "JebZDzidy" tam to znalazłem w losowych. Na pewno prędzej czy puźniej wyskoczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...