Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pvp 75+

EviLorDs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciał bym się dowiedzieć która postać jest lepsza w pvp na 75lvl+, WP, mental czy ew. Body. Tylko nie piszcie mi że zależy od eq i skilli -,- . Załóżmy że skille P i eq najlepsze na dany lvl i bony takie same

Opublikowano

Nie zapomnijcie że mental jest bardzo wolną postacią więc BM i szamani archer ich kończą jak chcą o ile mają trochę oleju w głowie

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Moim zdaniem z tej trójki najlepiej wypada Mental... Wiadomo... Duża moc skilli więc z dobrym eq może rozwalić każdego...

Chciałem jeszcze dać WP ale na on na wyższym lvlu ciście jeśli ma się Wirek, Strach, Palec, Ostrze i Rozpro na P... ;)

Opublikowano

Mental może liczyć tylko na skille, znów body i WP również na zwykły atak z miecza,

Mental moim zdaniem lepszy lecz jest nim ciężej zarobić na wyższych lvl-ah

Opublikowano

Mental jest trudna postacia do pvp. Trzeba umiec trafiac duchowym i walnieciem. Ja osobiscie polecam bodego. Z przeszywka robi niezla rozpierduchę.

4166086824bcdebc547729.png

Jesli pomogłem, daj 'Lubię to!'.

Legenda
Opublikowano

Na pewno najlepszy do pvp z przykładem, który podałeś będzie mental.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

mental na duchowe większość pada tylko trzeba mięć butki wiatru bo tak jest ciężko z archerem i daggerem.

WP jest dobry tylko dzięki rozpro bm ochronke traci body aure ale moim zdaniem tylko do dropa

body może i jest szybki duże damage z aurą ale większość osób pierwsze robi abs miecze;pi dlatego odpada

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...