Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Prośba o bota.

sidmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc szukałem różnych botów przez wiele czasu. Straciłem na to ogromną ilość czasu a mimo to nie znalazłem żadnego darmowego. Boxybota mam ale jak ściągam update, np. 1.42.8 to i tak jest napisane 1.42.3 i jest napisane jak się loguje, że mam poczekać kilka dni na aktualizację. Szukałem timingsów i wogóle... Także jeśli ktoś byłby tak miły i dał mi stronkę do całego bota z aktualizacją, który działa, czy coś takiego, albo jakiś inny darmowy i wypróbowany bot.

Z góry dziękuję. :)

Opublikowano

jesli chcesz se pobocic tak na serio i miec dobre konto to zainwestuj te 20 zl na kbota np, teraz juz nie banuja wiec luz, a mozeszl eciec 24/h na alienki na x3 co da ci 3 tys uri na 1 h wiec masz ok 60 tys na dobe liczac ze sam bedziesz troche jeszcze grac, bo z darmowek to tylko boxy i on tylko boxy zbieraj

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...