Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nagrywanie płyt przez Microsoft.

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam takie pytanie, dlaczego płyty nagrane przez Microsoft współgrają z konsolą, a te np. pobrane z sieci i wypalone - już nie?

Wiem, że może dlatego to taka tajemnica, że nie znaleźli jeszcze jakiegoś obejścia - nie wiem, w świat x'a się nie zagłębiałem.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

bo nagrywasz nie tak jak trzeba. przy nagrywaniu piratow trzeba obejsc jakies kody cos takiego, dodatkowo potrzebujesz cracka na xboxie nie pamietam bo ja nie pirace :)

poczytaj to

http://forum.programosy.pl/nagrywanie-gier-na-xbox-360-vt102603.html

pamietaj że ryzykujesz banem albo permbanem !

97 procent nastolatków słucha techna,rapu i innych smieci...ja slucham normalnej muzyki. rocka,hard rocka np. AC/DC albo Guns 'n Roses

A ty ? należysz do tych 3 procent ?

kryspin99.jpg

Opublikowano

Senioritas, czytałeś ten temat? Jeżeli nie wiesz o czym mówię to się nie wypowiadaj.

Zresztą, to co podałeś wyżej - chodzi tutaj o konsole przerobione, wiem jak się nagrywa, bo miałem przerobioną, póki bana nie dostałem, to kupiłem nową - teraz już mam normalną.

Chodzi mi o sposób w który Microsoft nagrywa te płyty.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Mi sie wydaje,ze Microsoft uzywa specjalnych plyt do nagrywania.I dlatego nie czyta ich zwykly laser,naped.

ruch_13.jpg
Opublikowano

nie moja wina ze zle skonstruowales ten temat i jest dla niektorych trudny do zrozumienia

w kazdym razie microsoft chyba nie nagrywa plyt tylko wydawca czy jak tam bylo..microsoft tylko daje info w jaki sposob nagrywac aby byly zgodne z x360 bo gdyby mieli nagrywac wszystkie gry w ich "wytworniach" to by nie nadazali z nagrywaniem :)

za ta tajemnica stoi wielkie logo Microsoft :P

97 procent nastolatków słucha techna,rapu i innych smieci...ja slucham normalnej muzyki. rocka,hard rocka np. AC/DC albo Guns 'n Roses

A ty ? należysz do tych 3 procent ?

kryspin99.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...