Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co powiecie na to, że 3 dzień Eron ddosuje ravie ? Czyżby dalej był takim dobrym administratorem ?

A co powiesz na jakiś dowodzik, lub chociaż źródło informacji? ^^

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

Dowodzik postaram się o ile będzie to możliwe w miarę moich możliwości.

Wiadomość pewna na 100%. Erontron ddosuje ravie. Tyle w temacie.

Opublikowano

Dowodzik postaram się o ile będzie to możliwe w miarę moich możliwości.

Wiadomość pewna na 100%. Erontron ddosuje ravie. Tyle w temacie.

Ale wiesz tutaj PRAWIE każdy DDOSuje ;c.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Zagram z pewnoscia mam nadzieje ze nie ma eq z navi itp. bo nie po to pobieram klienta 2 godziny zeby okazalo sie iż jest to jakies zjebane gowno. pozdro nolify

draenorsygn.png

Opublikowano

Ale jak będzie dowód, który możliwe że dodam. To konta całego teamu turisas + prezka + nigdy tutaj prezka nie powstanie nigdy i zostanie usunięte.

Regulamin jest jasny, że nie można niszczyć serwerów.

Opublikowano

Ale jak będzie dowód, który możliwe że dodam. To konta całego teamu turisas + prezka + nigdy tutaj prezka nie powstanie nigdy i zostanie usunięte.

Regulamin jest jasny, że nie można niszczyć serwerów.

Ja myślę,że on i tak upadnie.

To tylko kwestia czasu.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

NIE POLECAM

serwer potrafi tylko atakowac konkurencje ^^

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Oj arcros , widzę kasa z jednego serwera wam nie wystarcza ;} . Stawiacie 2 - super niebo , i nie wypier**** mi tu teksty , że to nie wasz serwer , bo jak dwa dni temu wbiliśmy na ts nieba , to jeszcze pytałeś się prostaku , gdzie Twoja S-ka . brawo .

01126666380217922511.gif

Opublikowano

A jednak serwer

superniebo.pl

to serwer turisasa, erona i arcrosa. Szablon strony ten sam (ściemniajcie, że mają taki sam). Widocznie turisas albo słabe korzyści, mała liczba graczy, ile ludzi pisze opinie negatywne na serwer..

Tak trzeba z nowym wystartować.

A i tak btw.

na stronie wyczytałem coś takiego

do tego szybkość poruszania się została zwiększona do 250

Czyżby mój pomysł, który dałem wam na turisas został wykorzystany na tym nowym gównie co wyjdzie ? Powodzenia, ale to i tak nie przejdzie. Serwer może i dobry będzie, ale jeśli zmieni administrację całą.

Opublikowano

Nie wiem mi się tam dobrze gra, bo nie chcę być zawsze najlepszy, jak każdy z was. Wyciągajcie pozytywy jakieś, pesymiści...

54050393129090175898.png

Opublikowano

A jednak serwer

superniebo.pl

to serwer turisasa, erona i arcrosa. Szablon strony ten sam (ściemniajcie, że mają taki sam). Widocznie turisas albo słabe korzyści, mała liczba graczy, ile ludzi pisze opinie negatywne na serwer..

Tak trzeba z nowym wystartować.

A i tak btw.

na stronie wyczytałem coś takiego

Czyżby mój pomysł, który dałem wam na turisas został wykorzystany na tym nowym gównie co wyjdzie ? Powodzenia, ale to i tak nie przejdzie. Serwer może i dobry będzie, ale jeśli zmieni administrację całą.

To samo miałem napisać.

SuperNiebo.pl to kolejny serwer, założycieli Turisasa. Wiem bo byłem grafikiem na turisasie. Ich wybicie mieli zawdzięczać dzięki BuenaQosta na yt, który kręci let's play z metin2 PL. Zareklamował ich serwer, a już pod komentarzami ludzie piszą, że serwer założycieli Turisas.

Kolejny raz nie polecam tego i następnego serwera (superniebo.pl), administracja liczy only na kase.

Opublikowano

Ehh ludzie płakać mi się chce gdy patrze na posty typu "jest eq z navi" Ludzie co się wam dzieje z umysłami ? grałem na serwie wbiłem 100lv i co ? nudne ? nie bo wręcz zajebiste ciągle jakieś nowe lokacje nowe itemsy różnego typu 0 eq z navi jeżeli ktoś by je miał to bym w dupę przegrał każde PvP a PvP robiłem już z prawie całym jinno i nikt nie ma eq z navi bo jeśli by mieli to mnie dedają na kryta.Powiem krótko piszecie że nie polecacie bo sami chcecie być najlepsi i żeby inni nie wbili proszę nie zaprzeczać prawda boli hmm ??

a co Do Arcrosa to spoko koleś kilka razy mi pomógł gdy czegoś nie wiedziałem więc ludzie jeszcze raz. nie pierdolcie o ekwipunku z "NAVI" bo i tak nie uwierzy ...

E9mwj60.png

Opublikowano

Serv padl bo erontron leszcz zajął się superniebio. A ja tymczasem odradzam grania na ich serwerach gdzyz w 100% padną. Kwestia czxasu.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...