Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Arcros, jeśli usunąłeś mnie z prezentacji,

to jeśli powiedziałem, że masz usunąć moją grafikę to usuń.

@@

Do serwera nic nie mam, bardzo dobrze zrobiony,

nie ma żadnego navi.

Więc Polecam i Zapraszam.

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty no Arcros bez jaj, odpowiesz mi na pytanie za co mam bana ?

Graczy coraz mniej.. W shinsoo i chunjo nikogo praktycznie nie ma, jinno spadło o conajmniej 1/3 graczy.. Ja mówie nie polecam, nuda nie ma co robić, faworyzacja etc.

Nie mów mi, że nic nie osiągnąłem bo byłem top10 i miałem 108 lvl, dokąd zbanowaliście mnie bez podawania powodu dalej..

Opublikowano

acros i erontron to dwa buraki z jednej produkcji wyskoczyli z pizdy i od razu liczyli hajs uciułany ze sprzedaży złomu, banda dwóch swin zerujących na neosach wysylajacych smsmy na is z telefonów rodzicow, joł.

Opublikowano

Oni się obydwaj nadają, nie potrafią dodać prostych misji na serwer, prosiłem ich tygodniami - bez skutku.

Teraz trochę z moich wiadomości. Eron był GM u Inkscape, założyciela Rivendela. Wyszło na jaw, było to przy mnie, że eron wyłączył CH na rivendelu, by pokazać czego to on nie umie, a co umie (było to przy mnie).

Kolejna sprawa, Eron prosił team rivendela aby dodali im misje i odbugowywali serwer. Także, skończcie swoje bajki pisać i ciągle ludzi w błąd wprowadzać.

Tak btw.

Za co mam bana, bo silver pisał mi na pw, że wie za co mam bana, ale ja czekam od was na odpowiedź w tym temacie. Niech wszyscy wiedzą..

Silver, proszę nie pisz mi na pw, że jak mi napiszesz to mam przestać pisać już w tym temacie, bo nie przestane, ten serwer to jedno wielkie nieporozumienie.

Czekam na odpowiedź w tym temacie od teamu.:0

Opublikowano

Arcros, nadal nalegam abyście usunęli moją grafikę.

Jesteście nie odpowiedzialni i nie potraficie zrobić czegoś do końca.

Usunąć mnie z prezentacji to potrafisz ale grafiki mojej już nie.

Opublikowano

SERWERA NIE POLECAM !!!!!!! UWAGA @@ ERONTRON DAJE SM'Y I EQ Z NAVI ZA EQ NA PL'U. BYŁEM PRZY WYMIANIE NA TS. SERDECZNIE ODMAWIAM GRANIA NA TYM SERWERZE. SYF I BRUD !

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Jeszcze warto wspomnieć bo wiele razy umyka to z prezki, bo próbują tuszować te wiadomości co my wysyłamy kasując wszystko/czyszcząc co tydzień.

Wspominam, że Eron to top1 złodziej s24 Stulejarz ma nick.

Opublikowano

Nie zasługuje na mentora bo pisze bzdury, które są prawdą. Najlepiej to w prezentacji można by było tylko pisać pozytywne komentarze.

3/4 komentarzy w każdej odsłonie prezki to są negatywy, do czego Ty jeszcze nakłaniasz ? Sam ktoś wyżej wspomniał, że wymienia Eron eq turisas za eq na pl. W sumie dowodów nie ma, ale naprawdę jestem w stanie w 100% uwierzyć, że to prawda.

Nie skończyłem i nie wyjde, bo czekam na odpowiedź od teamu w tym temacie, dlaczego mam bana ?

Wystarczyłoby popatrzeć na Imbe, pupil, kolega, nie wiem kto jeszcze. Wg mnie został on w pełni faworyzowany.

Opublikowano

Czy jakiś moderator, w końcu zainteresuje się i usunie moją grafikę z ich prezentacji.

Nie zgadzam się na to aby, widniała ona więc proszę o usunięcie.

Opublikowano

Serwer posiada specyficzną atmosferę, niektórym to pasuje,niektórym nie.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Serwa nie polecam. Erontron wymienia eq i sm;y na turisas za eq na plu wybonowane po czym je sprzedaje i okrada. Serdecznie odradzam gry na tym syfie. szkoda czasu i kasy.

Opublikowano

Serwa nie polecam. Erontron wymienia eq i sm;y na turisas za eq na plu wybonowane po czym je sprzedaje i okrada. Serdecznie odradzam gry na tym syfie. szkoda czasu i kasy.

Jak się kogoś oskarż to trzeba mieć dowody.

Posiadasz takowe?

Jeżeli NIE to się nie wypowiadaj na jakikolwiek temat.

Najpierw prosimy o dowód w kształcie filmu lub screena.

Pozdrawiam.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Nie wiem jak jest z tym eq z navi więc się nie wypowiadam, ale jeśli chodzi o wyłudzanie pieniędzy z graczy, to serwer Ravia jest na wyższym lvl`u w tej sztuce. A sam serwer Turisas jest w porządku, tylko lipna atmosfera, większość gra z nudów, a nie dla rozrywki.

Metin2.PL -> Body 76, Mental 85, Smok 75, Body 87, Body 78, Dagger 89 -> off

Na serwerach prywatnych najczęściej można mnie spotkać pod nickami: ReysoN, Andreas, Dziubdzius.

Adelante!

Legends never die!

Opublikowano

Administracja robi to, śmo, tamto, eq z navi, itp, itd...

Z czego tylko jedna osoba miała jakikolwiek dowód - filmik.

Daje do myślenia?

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

Administracja robi to, śmo, tamto, eq z navi, itp, itd...

Z czego tylko jedna osoba miała jakikolwiek dowód - filmik.

Daje do myślenia?

Obejrzyj sobie jeszcze raz ten film i gdybyś był spostrzegawczy + myślący zauważył byś że to podróbka.

Widać jak nie wiem co że tam jest film i wklejone zdjęcie, ludzie macie mózg to go użyjcie.

+ Gdybyście także zauważyli to ten kto nakręcił film to gracz z serwera ravia czy jakoś tak - czyli konkurencja dla tego serwera, a skoro oni to robią to widać że ten serwer jest dobry (turisas).

Opublikowano

Obejrzyj sobie jeszcze raz ten film i gdybyś był spostrzegawczy + myślący zauważył byś że to podróbka.

Widać jak nie wiem co że tam jest film i wklejone zdjęcie, ludzie macie mózg to go użyjcie.

+ Gdybyście także zauważyli to ten kto nakręcił film to gracz z serwera ravia czy jakoś tak - czyli konkurencja dla tego serwera, a skoro oni to robią to widać że ten serwer jest dobry (turisas).

Nie mów mi tu o spostrzegawczości, ponieważ sam kiepsko sobie w tym temacie radzisz.

Chociażbym i pozjadała wszystkie rozumy - na filmikach jak się nie znam, tak się znać nie będę, więc tego nie oceniam. Mówię tylko o rzetelności wypowiedzi. Dużo osób zarzuca serwerowi rzeczy, których nie udowadnia. Tylko jedna osoba w jakikolwiek sposób wyszła z taką inicjatywą (tj. filmik).

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

Arcros czy Ty jesteś popierdolony? Jak możesz wyzywać Isamu od złodzieji i oszustów jak to wasz "szanowny" team rozdupcył mu serwer. A widziałem nie raz jak jeszcze grałem tutaj jak gadaliście z nim na TSie, bo rzekomo chcieliście pomóc mu utrzymać Pompę, czym niezmiernie się chwaliliście nawet w grze. A co się stało? To już dobrze sami wiecie.

Co do Imby ja już to pisałem jakieś 2 tygodnie od momentu zaczęcia serwera, że coś chyba nie gra, albo chłopak władował miliard złotych w IS, albo kupuje itemy od administracji. Nie wiem jak było, ale na pewno takim "pro" nie był, nie wiem czy wogóle coś ugrał sam.

Filmik na youtube z navi to lipa, z tymi ebonami, nie jarajcie się nim tak, bo widać gołym okiem, że jest podrobiony.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Soory ale wtedy jak grałem, siedzac na ts z erontrone nie wpadłem na pomysl aby nagrywac jego wypowiedzi, a gdzy okazała sie reszta no to juz tylko zostalo pisac prawdę na MPC.

Opublikowano

mitsui taaaa lepiej grać tutaj ehem... i po tygodniu dowiedzieć się, że ma się bana bądź brak eq ; D Pozdro logiki. Właśnie lepiej tam grać bo masz pewność, że nie dostaniesz bana za nic ani nie ojeb... Ci eq.

Opublikowano

ten temat powinien być zamknięty i zakaz tworzenia nowych Publikacji

tu jest notoryczny spam !!

7677c2d099021b833a41caee5dccf471150.254.196.253images.jpeg

Zakoduj se Romanie nigdy tobie nie wybaczę

Za to propagowanie tych kłamliwych przeinaczeń

Za to, że ludzie, których szanuję prosto z serca

Nie wiedza już co myśleć boś ich sprytnie ponakręcał

Opublikowano

Serwera nie polecam. Gralem, wiem co mowie. Odradzam gdy z całego serca. Nie jestem żadną konkurencją, bo nigdzie nie gram aktualnie, ale wiem co tam sie dzieje. Przekręty związane z eq na PL'u i administracją turisasa. Nie polecam serwera ! navi bylo widoczne rowniez.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...