Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile jescze razy administracja tego servera bedzie kazala czyscic temat zeby calej prawdy o serverze sie gracze nowi nie dowiedzieli?

Navi+Kupowanie lvl za zlotowki= Turisas.pl

Opublikowano

O przekretach nic nie slyszalem, to nie potwierdze ani nie zaprzecze.Jednak serwer troszke monotonny. Meczace jest caigle bicie bosow/chodzenie na ww lub katakumby.

4166086824bcdebc547729.png

Jesli pomogłem, daj 'Lubię to!'.

Opublikowano

Powiem tak, zagram na waszym serwerze ponieważ wydaje się bardzo fajny, ale proszę was nie sprzedawajcie eQ z navi za PLN ponieważ dużo osób z serwera odchodzi aczkolwiek jeżeli nie macie z czego opłacić serwera to może to wasz sposób na wyjście z tego problemu szczerze ja się nie będę wtrącał.

0e008cddc4e13.png

Serdecznie zapraszam na serwer który startuje jutro o godzinie 12:00

Klient zostanie udostępniony dziś w godzinach wieczornych na stronie galvanize.pl w dziale pobieranie.

Opublikowano

''stanie na rękach''...

za niedługo będzie KSW w metku.

ewentualnie słoń & sheller (wsrh) będą dawali koncerty w m1...

jep jep

co za dużo to nie zdrowo..

nie zgram zbyt dużo gówien które psuje klimat standardów.

pozdro.

Opublikowano

Dobra bede pisal to wszedzie az dostane odp na pytanie.

Dlaczego mam bana na koncie ? Dlatego ze zle pisze na serwer przyznaj sie.

Opublikowano

Na filmiku dokładnie widac jak postacie sie poruszają jest to jego początek gdyż potem jest screen ale wielu oj woelu wie że na tym serwie i ten administrator już nie jeden serwer w ten sposob sprzedał poprostu sprzedał

Nuda, Nuda i jeszcze raz NUDA!

Opublikowano

No to może i ja się wypowiem na temat serwera bo grałem tam dość długo i cały czas grzałem topkę wiec coś tam mam do powiedzenia.

Na serwerze grało się całkiem fajnie. Kontakt z GA i GM był dość dobry a w dodatku wszystko było ogarniane raz dwa. Gdy były jakieś błędy

bardzo szybko się z nimi uporali i za to duży plus. Ogółem można było liczyć na pomoc gm'a, przykładowo czasem podczas expa (na zinach, prawie koniec av2) padła mi buffka to ja tepnelo do miasta i wystarczyło zagadać i buffka była z powrotem. Na administracje nie mogę nic złego powiedzieć, sadze ze są ok i nie miałem z nimi problemow. To co tam się teraz dzieje to akurat nie jest moja sprawa bo nie gram dość długo a czy to prawda z tymi itemkami z navi to nie mogę nic powiedzieć. Każdy może sobie podrobić filmik albo screena, oczywiście nikogo nie osadzam.

HBV27j.png

Opublikowano

NIE POLECAM. GRAŁEM , WIEM CO SIE DZEIJE. ERONTRON ZA EQ I LVL + SM'Y WYMIENIA SIE DOSTAJĄC EQ NA PLU. NAVI JEST U PACHOŁKÓW IMBY SRIMBY TAK SAMO JAK WYKORZYSTYWANIE BUGÓW. Nie wyjdziesz z tego gówna. Za duzo osob wie o tym i niestaty ale taka jest prawda. Przekręty są, navi jest, pojebana administracja również.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Ja też zagrałem na Starcie ale jak zobaczyłem 5lvl wywalający Stale +9 abs w M1 (A w topce był 17dopiero) to mi się odechciało grać.

Więcej się nie ma co udzielać bo ludzie i tak już wiedzą wszystko o tym serwerze.

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

Jak czytam wasze bzdury to aż mnie głowa boli.

Gram na serwerze i nie widziałem jeszcze nikogo z eq z navi.

Znam administracje i wiem, że nie rozdają eq.

A co do filmiku, a raczej screen'a, to straszna amatorka, jeszcze ta słaba jakość nagrania tego, potwierdza sfałszowanie.

Więc dzieci, schowajcie już klawiaturę i nie piszcie takich bzdur.

Opublikowano

Arcros to już 5 raz w tym miesiącu , próbujesz się uwolnić od prawdy ,ale ci coś to nie wychodzi.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Arcros, sorry za spam ale dlaczego mi exp nie leci? Zrobiłem surę wbiłem 11lv i mi się exp zbugował.. dalej nie leci.

Wejdź na nasz teamspeak 3 : turiasas.pl lub podaj mi na pw nick z gry i ch.

Opublikowano

Prawda boli a tylko winny się tłumaczy. Opinie macie już zjechaną, graczy coraz mniej a kłamstw coraz więcej. Serwer monotomny po 86 lvl'u. Ciągle to samo czyli : dc, ww itp. A co do silvera. Zapewne otrzymał jakąś pomoc za to co robi tutaj. Jest to bardzo niesprawiedliwe w stosunku do innych serwerów. Trzeba co nie co zgłosić do sił wyższych. Pozdrawiam i nie polecam.

Opublikowano

W tym same dzieci. Najbardziej mnie dobiło to jak mi kiedyś powiedziałeś odnośnie bs. Zadałem pytanie czy jest zablokowany. Twoja odpowiedź brzmiała ,, Nie jest zablokowany, i tak cały serwer ma na nim zrobione eq". Wiec jak tutaj niby można grać?. Nie rozumiem osób które jeszcze tutaj są. Strata czasu.

@. Do 86 lvl właśnie powinno być bardziej przyjemnie niż na 100 +.

Opublikowano

powiem tak, na turisasie grało mi sie wrecz cudownie tylko jak wbilem 105lv to stalem i byla doslowniie nuda, dodajcie cos ciekaweog; )

49762455098644588158.png

` Nie wiedziałem, że tak wyjdzie ...

Destruction ™

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...