Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quantum-Craft [Mody!][Dedyk][FB+Survival][Nowe Surowce!]

Zielonek09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tez nie polecam dlaczego moge do wytlumaczyc

gralem na tym serwie od 1 miecha przed przybyciem nowego teamu gralem jako 1 z pierwszych osob na serwerze

Wyjechalem na 5 dni po czym wchodze na ts3 i patrze ze dostalem bana na 11 dni jak mnie nie bylo macie tutaj ss

banfornothing.png

Sorka za slaba grafike ale pisze tak <15:29:36> You are banned temporarily. Reason: "Ogarnij Się" Try again in 10d 22:40:45

Po czym wchodze na serwer zeby to wylumaczyc i patrze ze moj cuboid zostal okradziony z wszystkiego co mialem w skrzynkach i wszystkich maszyn mialem Quarry 3 blocki diax duzo maszyn/solarow Mfe unit i to wszystko zabrala mi osoba ktora niby mowila ze chce ze mna budowac (gadalem na ts3 z adminami i znim) az mi wszystko ukradl a jest to FB i powinno byc to wytlumaczone na to kiedy pisalem do adminow dostawalem kicki za spam/wulgaryzmy

a osoba ktora mialem na cuboidze jeszcze mnie pouczala mam nawet ss macie spoiler

20120617151821.png

Tak wiec nie polecam serwera poniewaz predzej czy pozniej ktos ciebie okradnie chociaz jest to Fb w ktorym mozna okradac i Survival w ktorym nie mozna bic innych NIE POLECAM

Ps nie wiem czy to moja wina ale wlasnie kiedy napisalem tego posta to serwer off wiec tak mi sie wydaje ze znowu serwer padnie jak ostatnio po mojej negatywnej ocenie na tym serwie jak i na serwerze golimy

Opublikowano

@UP

Po 1 to jest FB z domieszką Survival'u (taka mała mieszanka, w której nie ma PVP).

Po 2 na TS3 Leśny Cię zbanował, nie nasza administracja czyli miał swój powód.

Po 3 jak dostaniesz UB na TS3 wyjaśnij to co się działo na twojej działce z którymś administratorem, ja Ci tego nie zrobiłem.

Po 4 nasz serwer ktoś DDoS'ował, więc to nie nasza wina, że był off!

Opublikowano

@UP

Po 1 to jest FB z domieszką Survival'u (taka mała mieszanka, w której nie ma PVP).

Po 3 jak dostaniesz UB na TS3 wyjaśnij to co się działo na twojej działce z którymś administratorem, ja Ci tego nie zrobiłem.

Dostalem bana na ts3 jak mnie nie bylo .... Lesny nie wiem za co mnei zbanowal jak mnie nie bylo 2 dni przed wyjazdem wbilem na ts3 i bylo z 20 osob

z ktorych 10 osob(niektorzy admini) zmieniali nicki na Olej do tloczenia Olej, olej Olej. Ja nic niezgodnego z regulaminem ts3 nie zrobilem\

Miał swój powód jaki "ogarnij sie" jak mnie nie było wogule na ts3 ???? pozdro

Jak dostane Ub to i tak nie bede gral bo na serwerze sami zlodzieje i oszusci To nie byl administrator tylko Arti15 twoj kumpel co gadasz z nim na ts3 Up@ spoiler KLIKNIJ ABY OTWORZYC

20120617151821.png

Opublikowano

@UP

Osmieszyles sie tylko ... BOT z ciebie skoro to twoj serwer a ja jest w 1 pkt -to nie moze byc surv (nawet domieszka) skoro to przezycie . co na grozi ??? creeper ??? czlowieku nei zartuj ... skoro nie ma pvp to nie ma sensu grac

co do oleja . tez sie osmieszyles ... co ty myslisz ze jestes jakis pierdolony gangsta ??? ze twoj komentarz decyduje o serwie ??? slusznie dostales bana -ogarnij sie- bo zgrywasz kozaka zasranego ... nie mam slow do was ...

Opublikowano

Up@ ty nawet nie umiesz dobrze napisać jednego słowa np "BOT z ciebie skoro to twoj serwer a ja jest w 1 pkt" ktos wie oco tu chodzi ? Czemu uwazasz ze jestem jakims gangsterem ogarnij sie dziewczynko za dużo kucyków pony sie naoglądałeś ...

Opublikowano

@ref

@mlynek123, znam wielu takich jak ty. Lubią ten dreszczyk... PVP on xD. Ale w praktyce to wygląda inaczej, dam taki mały przykład. Jesteś w jaskini pełno surowców, no i trafiasz na rzecz niespotykaną DIAMENTY kopiesz sobie, czujesz się jak pan swojego domu xD, a tu nagle za plecami jakiś Zenek machnął sobie Nano Sword'em i Cię zabił. No i zaczyna się "puacz". A wiesz co najlepsze ??? Obrywa za to administracja, że taki i taki mnie zabił, no i po co ma grać jak stracił ekwipunek. Więc ja ze swojej strony mogę zaproponować Arene PVP, gdzie każdy będzie mógł zagościć i zmierzyć się z graczami jak będzie chciał.

Opublikowano

Jest .minecraft na naszej stronce.Nie będę jej tutaj podawać bo usuną reklamę.Jak wbijesz na serwer bez modów to zobaczysz link do stronki ;0

Opublikowano

Wbijam, zaraz dam edita

@Edit

Serwer beznadziejny... Wbiłem i od razu chat cały w wulgach, ale tylko jeden noobek to pisał :P

Ale co prawda lagów nie ma :D

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

@ref

@mlynek123, znam wielu takich jak ty. Lubią ten dreszczyk... PVP on xD. Ale w praktyce to wygląda inaczej, dam taki mały przykład. Jesteś w jaskini pełno surowców, no i trafiasz na rzecz niespotykaną DIAMENTY kopiesz sobie, czujesz się jak pan swojego domu xD, a tu nagle za plecami jakiś Zenek machnął sobie Nano Sword'em i Cię zabił. No i zaczyna się "puacz". A wiesz co najlepsze ??? Obrywa za to administracja, że taki i taki mnie zabił, no i po co ma grać jak stracił ekwipunek. Więc ja ze swojej strony mogę zaproponować Arene PVP, gdzie każdy będzie mógł zagościć i zmierzyć się z graczami jak będzie chciał.

Wspomnialeś o "dreszczyku" oto wlasnie chodzi ... nie mówie że żle mowisz ,arena dobre wyjscie , lecz niech beda np frakcje zeby byly wojny a nie (raz na rok ktos na arene wejdzie bo sie boi ze straci skórzany set ...)

co do oleja - czlowieku popisales sie ze napisales poprawnie ?? jestes dzieckiem i tyle ci powiem . jak sie serwer nie podoba to poprostu WYPIERDALAJ ... gosciu zrob wlasny serwer - wejde , zobacze , ocenie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...