Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] FuBu - Co wyprawia na Balmora.pl

JestemOdBalmory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://imageshack.us/photo/my-images/59/34797983601842660099.jpg/

Oto jak fubu wrzuca smoka zaraz potem wiedzma ale oczywiscie all z dropem !! Ahh wczesniej jeszcze byl terminator:)

http://imageshack.us/photo/my-images/27/56613739236729704485.jpg/

Proszę all:) Piszczie wysylajcie rozpowiadajcie:D JBc Abdul Moderator TeamSpeak3 ,a FuBu jest kim jest;)

Pisccie o tym rozpowiadajcie na forum!@:)

Opublikowano

Ja gram na Balmorze, nie dlatego, że Gm czy Ga jest tam FuBu, ale dlatego, że jest to bardzo dobrze dopracowany serwer, chyba w Polsce nie ma już takich serwerów..., powiecie, że wszystko pod IS, ale z czegoś muszą brać kase na ten serwer, ale i tak nie jest ciężko dorobić się bez IS...

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Ciekawe ile doładowali mu sm na pl ^^...

Tak już jest, w dzień startu całe Chunjo miało + 50% expa. ;x

edit: Na tym filmiku up to ludzie z facemt2 ;p

footer_logo.png

Opublikowano

To jest smok, który został zrzucony dziś około godziny 13:00 do testów, smok, kostucha, wiedźma i jeszcze kilka potworów, żaden z nich nie został zabity tylko usunięty. Zastanów się co za ideologie głosisz.

Wszystko się działo w m1 by było to widoczne gołym okiem, dla każdego gracza.

ps. dla Ciebie.

Myślisz, że GM/GA jest takim idiotą w m1 przy wszystkich by cokolwiek rozdawał na jakimkolwiek serwerze, myślisz, że nie ma map do których nie masz w ogóle dostępu..? Pomyśl..

50596142255057180250.png

Opublikowano

A mnie tam wali czy Fubu jest taki czy siaki super serwer bambusek odwalil masakrycznie piękną robotę. I za to chwalę balmore i nawet czasami ją odwiedzam.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Nie grałem i nigdy nie bd grał na serwerze FuBu :> To jest głupi dzieciak który w programie zmienia głos... Przecież on wgl czytać nie umie -,-

54368807307633888318.png
Opublikowano

Pewnie ktoś mu powiedział, że skończy grę, a on żeby nie skończył zrzucił mu smoka :D.

Oj fubuś, jesteś zerem.

Opublikowano

Nie raz taki GMowie robili, to jest po prostu zabawa. Ci którzy siedzą na teamspeak, mają fajną zabawę, dlaczego mają to rozpowiadać? Przecież to nie był event dla wybranych osób... Jeden smok, co to jest...

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Nie macie pojęcia z jakiego powodu były przywołane te bossy, a się głupio wypowiadacie...

chadapng_rsxanaw.png

"Jak pewnie wiesz nie przyszedłem tu by przegrać,

Poczekaj brat na puentę niech runda się rozegra!"

Opublikowano

SS prezentują tylko jak Miszcz FuBu pomaga swoim znajomym. W sumie co on takiego robi na Balmorce? Przypuszczam, że tylko ją opłaca bo na Gm się raczej nie nadaje. Całą robotę na Balmorce wykonuje Bambus.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

SS prezentują tylko jak Miszcz FuBu pomaga swoim znajomym. W sumie co on takiego robi na Balmorce? Przypuszczam, że tylko ją opłaca bo na Gm się raczej nie nadaje. Całą robotę na Balmorce wykonuje Bambus.

Co robi fubuś?

Tylko reklamuje, a w grze robi prywatne eventy i rozdaje ekwipunek tym co albo chcą skończyć grę, albo co ten ekwipunek "zabrano" (nie zabrano, tylko przełożono na inną postać)

Opublikowano

Większość takich tematów jest zakładanych gdy Fubu nie chce komuś odzyskać skradzionego eq .. Wtedy jest płacz lament i oczernianie Fubu :P

Co do Fubu jestem neutralny .. nie powiem że go lubię czy też nie lubię bo go w ogóle nie znam i nie widzę takiej potrzeby .

Gdy usłyszałem że startuje balmora nie przypuszczałem że wgl wejdę na ten serwer,ale że wtedy akurat nie było żadnego serwera który by mi przypasował to wszedłem zobaczyć co na nim jest ciekawego i do teraz na nim gram .. ;d

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Większość takich tematów jest zakładanych gdy Fubu nie chce komuś odzyskać skradzionego eq .. Wtedy jest płacz lament i oczernianie Fubu :P

Co do Fubu jestem neutralny .. nie powiem że go lubię czy też nie lubię bo go w ogóle nie znam i nie widzę takiej potrzeby .

Gdy usłyszałem że startuje balmora nie przypuszczałem że wgl wejdę na ten serwer,ale że wtedy akurat nie było żadnego serwera który by mi przypasował to wszedłem zobaczyć co na nim jest ciekawego i do teraz na nim gram .. ;d

Miałem podobną sytuację, ale po otrzymaniu kilku "fajnych" ss'ów od kolegi o fupuśiu zrezygnowałem z gry.

Opublikowano

Jak najbardziej się zgadzam.

Ja także gram na Balmorze, i nie chcę osądzać FuBu czy daje te eq czy nie no ale bez przesady.

'JestemOdBalmory' daje kilka ss'ów na których nic nie widać.

Opublikowano

TO chyba jesteś ślepy mam jeszcze z 20 + tlyko na innej postaci ale tu nawet na filmiku widac ,żę FuBu urządza zabawe swoim kolegom:)

:O to ss zapisują się na postaci <szok> ;o

@topic Pierdolicie niech sobie robi co chce wiekszosci to nie przeszkadza, a w koncu to jego server,

:)
Opublikowano

dobra, to było testowanie DMG, ponieważ zostają zmienione ABS potworów. Dropu nie było, więc nie pierdol.

nie pierdol farmazonów, wypierdalaj z tego forum, serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...